< Terug naar alle leden

Aquacare Europe B.V. Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

WATERBEHANDELING ZONDER CONCESSIES

Of het nu drinkwater betreft of water toegepast in de industrie in de vorm van koelwater, ketelwater, proceswater of afvalwater. Water is in al zijn facetten waardevol. En wij behandelen het, net als de bijbehorende systemen.
Aquacare levert wateroplossingen zonder concessies. Met unieke methodes op het gebied van antiscalants, corrosiebeschermers, voorkomen van biologische activiteit, fosfaatverwijdering en het voorkomen van legionella. Dat gecombineerd met preventief mechanisch onderhoud of noodzakelijke chemische reiniging van koelsystemen, en het leveren van mechanische onderdelen. Voor toepassing in drinkwaterbedrijven, rioolwaterzuivering, industrie en utiliteit. En vooral met oog op optimaal rendement, kostenbesparing, energie-efficiëntie en het milieu. Om zo niets aan het toeval over te laten.

SECTOREN WAARIN WE WERKEN
- Drinkwaterbedrijven
Ontdek een breed pakket aan effectieve antiscalants ten behoeve van duurzame membraanfiltratie. En realiseer zo een optimale drinkwaterkwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten.

- Rioolwaterzuivering (RWZI’s)
Voldoe als rioolwater-zuiveringsinstallatie met de innovatieve BiOPhree®-technologie aan de verscherpte fosfaatnorm, en win fosfaat slim terug voor hergebruik.

- Industriële waterbehandeling
Maak koelwater, ketelwater, afvalwater en proceswater in de industrie beheersbaar. Verzeker zo een constante waterkwaliteit, sluit risico’s uit en voorkom uitval van processen en systemen.

- Waterbehandeling utiliteit
Kies in commerciële en utiliteitsgebouwen voor effectieve waterbehandeling. Houd daarmee koelsystemen in optimale conditie, met een gezond en stabiel binnenklimaat tot gevolg.


Contactgegevens
Graaf van Solmsweg 56-58
5222 BP 's-Hertogenbosch
T: 0736247171
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: -
Jaaromzet: -