< Terug naar alle leden

QUBE Studio Architecten Branche: Bedrijfshuisvesting, Architectuur

Bedrijfsomschrijving

OVER ONS
In ons kleine team vullen we elkaars kwaliteiten optimaal aan. Ieder vanuit zijn eigen bevlogenheid. Het is fijn om te merken als onze inspanningen waarden toevoegen. Het verschil maken, in welk opzicht dan ook. Onze persoonlijke karakters verbinden we met de dagelijkse praktijk binnen het vakgebied. We blijven dicht bij onszelf en dat houdt het werk boeiend en interessant. Vanuit deze houding werken we samen met partners die net als wij, uit liefde voor het vak, projecten tot een optimum willen brengen.

HISTORIE
De basis voor QUBE Studio Architecten ligt in 1979. Willem van Asten startte toen vanuit bevlogenheid voor mens en woonomgeving zijn architectenbureau. De twee decennia die volgden werd aan diverse projecten gewerkt, hoofdzakelijk in de woningbouw. De bewoner stond steeds centraal binnen een krachtige, heldere architectuur. De kubus of het vierkant werd samen met een frisse gele kleur symbolisch voor het bureau waarmee aan haar naamsbekendheid werd gewerkt in Tilburg en omgeving. In 1996 trad Frank Doomen toe tot het bureau. Het werkgebied breidde zich verder uit en ging vanaf 2001 verder als
VAN ASTEN DOOMEN ARCHITECTEN.

In 2019 ontstond na 40 jaar een nieuwe fase voor het bureau. Na een reorganisatie werd verder geprofessionaliseerd. Voortschrijdende inzichten en meer dynamische werkwijzen leidden tot nieuwe relaties en marktsegmenten.

Met ingang van 2023 gaan we verder als QUBE studio architecten.
Een nieuwe naam, nieuwe uitstraling, nieuw elan en voorbereid op de toekomst.

VISIE
QUBE Studio Architecten bouwt met een dynamisch team verder aan de toekomst. 40 Jaar ervaring nemen we daarin mee. Wat in alle jaren gebleven bleef, is de persoonlijke drive in ons werk. Wij werken met korte lijnen en betrouwbare partners. Dat stimuleert, motiveert en leidt tot betere projecten en fijne samenwerkingen. Onze werkwijze is oprecht, helder en transparant. Ervaring en creativiteit die binnen ons bureau is opgebouwd blijft garant staan voor mooie nieuwe projecten. QUBE Studio Architecten staat klaar aan de slag te gaan met ontwerpvraagstukken die aansluiten bij hedendaagse behoeften; leven, wonen en werken in een veilige, duurzame wereld.

DUURZAAMHEID
Voor Qube Studio Architecten is duurzaamheid meer dan een synoniem voor energiezuinig en milieubewust ontwerpen. Natuurlijk zijn we ons daar van bewust! Al in 2005, ver voor de huidige energiecrisis, realiseerden wij duurzame woningen, gasloos met fossielvrije warmtebronnen. We liepen toen voor de troepen uit. De overtuiging dat duurzaam bouwen begint aan de ontwerptafel speelt sindsdien een integrale rol in ons werk. Aandacht voor warmte, koeling, passieve energie en duurzaam materiaalgebruik is dan ook een vanzelfsprekendheid die een belangrijke aanleiding vormt in onze ontwerpen. Niet iets wat we prominent voor de bühne willen brengen.


Contactgegevens
Goirkestraat 150
5046 GP Tilburg
T: 06-21865105
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -