< Terug naar alle leden

Your Crypto Capital Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Your Crypto Capital neemt het beleggen in de cryptomarkt volledig uit handen. We volgen continue macro-economische ontwikkelingen en houden 24/7 de volatiele cryptomarkt in de gaten en vertalen deze naar begrijpelijke taal. Hierdoor kan jij je focussen op zaken die in het leven écht belangrijk zijn.

Het verhaal achter Your Crypto Capital
Your Crypto Capital is opgericht door de jonge ondernemers Jorg en Levi, met als doel om cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen. Ze merkten op dat er in de traditionele financiële wereld nog steeds veel wantrouwen heerst ten opzichte van crypto en dat veel mensen het moeilijk vinden om te begrijpen hoe het werkt. Jorg en Levi wilden dit veranderen door een platform te creëren dat niet alleen veilig en betrouwbaar is, maar ook gebruiksvriendelijk en laagdrempelig.
Maar het pad naar succes was niet altijd gemakkelijk. Jorg en Levi hebben in de beginjaren van Your Crypto Capital veel obstakels moeten overwinnen, zoals het vinden van de juiste partners en het overtuigen van investeerders. Maar ze hebben nooit opgegeven en hebben altijd geloofd in hun missie. Dankzij hun harde werk en doorzettingsvermogen is Your Crypto Capital uitgegroeid tot een van de meest populaire en succesvolle cryptocurrency-platforms van Nederland. Het platform heeft tientallen tevreden klanten die vertrouwen op de veiligheid en betrouwbaarheid van Your Crypto Capital.

Jorg en Levi zijn nog steeds actief betrokken bij het platform en blijven streven naar innovatie en verbetering. Ze zijn trots op wat ze hebben bereikt, maar zijn nog lang niet klaar. Hun visie is om cryptocurrency op de kaart te zetten en het voor iedereen toegankelijk te maken. Ze geloven dat de toekomst van geld digitaal is en zijn vastbesloten om hier een belangrijke rol in te spelen.

Your Crypto Capital belegt daarom met een langetermijnvisie en gelooft dat cryptovaluta, door de verhouding tussen rendement en risico, thuishoort in een gezond beleggingsportfolio. Met diepgaand fundamenteel onderzoek, kwantitatieve analyse en marktbrede diversificatie in het portfolio beleggen wij risicomijdend in de kansrijke cryptomarkt.

Your Crypto Capital werkt samen met diverse partijen om geavanceerde en schaalbare beveiligings- en liquiditeitsoplossingen te ontwikkelen. Op deze manier kunnen wij het beheren in digitale activa op een veilige en kostenefficiënte manier aanbieden zodat onze diensten houdbaar blijven op lange termijn, Wij maken het hiermee mogelijk om te kunnen genieten van de kracht van beheerd beleggen in digitale activa, zonder astronomische bedragen te hoeven inleggen!

Hoe werkt het?
Bij Your Crypto Capital nemen we de rompslomp weg bij het beleggen in cryptocurrency. Ons platform maakt gebruik van geavanceerde marktsignalen en een unieke risicobeperkende strategie om namens u te handelen. Dit betekent dat u geen tijd hoeft te besteden aan het onderzoeken en analyseren van markttrends - wij doen het allemaal voor u!

Onze analisten doen uitvoerig onderzoek naar cryptoprojecten en beleggen enkel in cryptovaluta die zowel fundamenteel als technisch bekwaam zijn. We doen niet aan speculeren, maar aan analyseren. We kijken naar de intrinsieke waarde die de cryptoprojecten bieden en maken datagedreven keuzes.

Crypto beheerd beleggen - Wat wij doen met jouw vermogen.
- Real-Time Data
Een makkelijk overzicht voor beginnende en gevorderde gebruikers, met data automatisch gesynchroniseerd met je investering.
- Portfolio management
Zorgvuldig geselecteerde cryptocurrencies die fundamenteel sterk en klaar voor de toekomst zijn. Wij spreiden jouw investering in diverse cryptocurrencies en minimaliseren risico.
- Service/Support
Wij kennen jou, jij kent ons. Met aandacht voor het individu bouwen we samen aan een toekomst. We staan voor je klaar in goede én mindere tijden en communiceren transparant. De markt is dynamisch en wij bewegen dag en nacht mee.
- Veilig en betrouwbaar
Met alle specialismen op handelsgebied onder één dak, staat er een ervaren team klaar om voor jou aan de slag te gaan. Geen speculaties, maar selectief portfoliomanagement waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde technieken om jouw investeringen veilig te bewaren.


Contactgegevens
Waterstorenplein 8
1051PA Amsterdam
T: 06-81063713
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: -
Jaaromzet: -