< Terug naar alle leden

Light Up Loopbaancoaching Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Light up – Life- en loopbaancoaching by Tedske van Dalen

Ben je al een tijdje niet meer happy op je werk en ben je klaar voor een nieuwe stap binnen je loopbaan?
Of twijfel je al langer maar weet je niet wat je dan wel wil, wat voor werk en welke branche?
Of vind je het lastig om de volgende stap binnen je loopbaan te maken.

Misschien zit je bij de verkeerde organisatie of verkeerde plek. Of wil je een volledige carrièreswitch maken en totaal iets anders doen? Wil je jouw passie ontdekken, hetgeen waar jouw lichtje écht van gaat branden?

Wanneer je geen energie en voldoening meer uit je werk haalt, is het tijd om te gaan reflecteren en te heroriënteren op je loopbaan. Om te kijken waar jouw lichtje nou wél van gaat branden. Dat kan met hulp van mij. Want waar loop jij nu warm van? We willen allemaal werk waarbij we stralen en waar we energie van krijgen. Maar zitten vaak vast in onze oude patronen en gedachten die ons op de plek houden waar we eigenlijk helemaal niet zo heel happy van worden.

Binnen het loopbaantraject met mij gaan wij ook opzoek naar deze oude patronen en gedachten om een nieuwe (gedachte) patroon op te bouwen naar een vruchtbare toekomst. Ik begeleid jou in het
ontdekken wat wél bij je past en waar jij nou eigenlijk zelf precies voor staat. Maar gaan we ook kijken wat jou hier nog in tegenhoudt en wat je nodig hebt om deze stap te maken. Waar loop je op
dit moment binnen je werk (en leven) tegenaan?

Van ‘wie ben je en welke kernkwaliteiten en thema’s breng je mee’ naar ‘wat wil je?’ en ‘hoe realiseer je dat?’. Waar wil jij IMPACT in maken? En voldoening uit halen. Samen op zoek naar jouw missie en waarin in het beste geval werk niet meer als werk gaat voelen maar als PURPOSE.

Diensten:
- Levens - en loopbaancoaching
- Re-integratie begeleiding
- Vertrouwenspersoon
- Trainingen / workshops
- NLP


Contactgegevens
Bingerden 13
5235 DN 's-Hertogenbosch
T: 06-40820829
I: -

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -