< Terug naar alle leden

&Kaat Events Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Met een scherp oog voor detail, een berg enthousiasme en bovenal een persoonlijke benadering realiseer ik - voor jou - een zorgeloos en doeltreffend evenement. Want een onvergetelijk ervaring voor jou en jouw gasten, daar draait het tenslotte allemaal om.

Een evenement organiseren kan best spannend zijn als organisatie, daarom is het verstandig om met een eventmanager samen te werken. Bij &KAAT events heb je altijd 1 aanspreekpunt en korte lijntjes. We bespreken jullie wensen en pakken snel door, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn.

Wie is &KAAT events? Mijn naam is Karin Janssen, al meer dan 10 jaar werkzaam als Eventmanager. Voor grote producties werken we graag samen met professionals! Niets is ons te gek.

#Ietstevieren? Bedrijfsevenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en zelf bedrijfsfestivals. Of misschien een jubileum, verjaardag of diner?

- Eventmanager
Is er dit jaar wat te vieren bij jullie bedrijf? Een jubileum, opening, of gewoon het jaarlijkse personeelsfeest? Is jullie marketingafdeling te druk en heb je zelf geen eventmanager in dienst? Ik denk graag met jullie mee! Zo heb je toch nog 1 aanspreekpunt en kunnen we door middel van korte lijnen in een handomdraai wat gaafs organiseren.

- Projectmanager
Als projectmanager pak ik verscheidene projecten aan. Noem het projectmanager, noem het eventmanager... Ik kom je graag helpen met het organiseren en uitwerken van verschillende evenementen en producties. Heb jij wat extra handen nodig tijdens de productie van een evenement? Iemand op kantoor nodig die jouw evenementenbureau tijdelijk versterkt? Of heb je net dit jaar een groot evenement wat plaats gaat vinden en kom je er met je eigen personeel niet helemaal uit? Let's go!

- Totaalorganisatie
Ontzorgen, daar draait het bij alle diensten om. Maar ook voor de totaalorganisatie van jouw evenement ben ik inzetbaar! Door mijn ervaring op verschillende vlakken, ken ik ook de juiste partijen, waarmee we een totaalconcept neer kunnen zetten. Ik werk graag met betrouwbare partijen en koop scherp in. Van catering, tot aan artiesten, en van techniek tot aan beveiliging. Niets mag er vergeten worden. Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!

- Karin Janssen - senior eventmanager, eigenaresse &KAAT events.
Wat onderscheidt mij als eventmanager van anderen? Allereerst heb ik een persoonlijke aanpak. Ik geloof dat elk evenement uniek is en daarom verdient het mijn persoonlijke aandacht en toewijding. Ik luister naar de wensen en behoeften van mijn klanten en werk nauw met hen samen om hun visie tot leven te brengen. Door open communicatie en transparantie te bevorderen, zorg ik ervoor dat mijn klanten tevreden zijn en zich volledig betrokken voelen bij het hele proces.

Daarnaast werk ik efficiënt en pakken we dus lekker door. Ik begrijp dat het organiseren van een evenement tijdrovend en stressvol kan zijn. Daarom werk ik effectief, zodat mijn klanten kunnen genieten van een soepel en gestroomlijnd proces. Met mijn ervaring en kennis weet ik precies welke stappen ik moet nemen om het gewenste resultaat te behalen en deadlines te halen. Ik werk oplossingsgericht: als het linksom niet kan, dan gaan we rechtsom!

Met meer dan 10 jaar ervaring, een écht mensen-mens en een groot netwerk, ben ik de perfecte eventmanager voor jouw organisatie. Mijn enthousiasme is aanstekelijk en door mijn jarenlange ervaring weet ik de perfecte partijen te combineren. Zo maken we van elk evenement een onvergetelijke totaalbeleving!


Contactgegevens
Veestraat 77
5021 PN Tilburg
T: 06-23323687
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: -
Jaaromzet: -