< Terug naar alle leden

PB Protection Branche: Industrie, Textielindustrie

Bedrijfsomschrijving

UW PARTNER IN PERSOONLIJKE BESCHERMING

Welkom op pb-protection.nl.
Wij zijn een leverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding .
Dat is en blijft onze hoofdactiviteit. Maar, we doen meer...
Wij willen graag die leverancier zijn, die zijn klanten ontzorgt.
Voorbeelden: passessies op locatie en logo in eigen huis, zoals digitaal printen, borduren, transfereren, enz.

ONZE MISSIE
Het voortdurend aandragen van oplossingen, zodat u uw werk zo veilig en prettig mogelijk kunt uitvoeren!

In 1994 startte Ron Penning met de verkoop van Bata-veiligheidsschoenen. Een goed moment, omdat veiligheidsschoenen toen voor veel bedrijven verplicht gesteld werden.

Omdat Ron er al snel achter kwam dat veiligheidsschoenen alleen een te smalle basis vormden, zocht hij naar artikelen om zijn pakket uit te breiden. Met succes, want vier verhuizingen later is PB Protection een gerespecteerde speler in de markt.

PB Protection biedt in de eerste plaats een breed assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding voor bedrijven, makkelijk online te bestellen. Ook het aanmeten van kleding en schoenen behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen u ook graag verder met een persoonlijk advies, neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook voor particulieren bieden wij een totaal pakket aan voor bedrijfs- en werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Maar ook voor bijvoorbeeld sportkleding, handdoeken of een EHBO kit kunt u bij ons terecht. Kijk op onze online shop en bestel direct of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van bedrijfs- en werkkleding met uw logo en/of tekst. Dankzij onze in-house borduurstudio zijn wij zeer flexibel in het voorzien van kleding met tekst en/of logo, met een gegarandeerde kwaliteit!

PB Protection biedt verschillende diensten en services aan, welke we continu blijven uitbreiden en optimaliseren. Een aantal voorbeelden:
- Door jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn wij in staat u perfect te adviseren betreffende veiligheidsproducten en kleding;
- Snelle levering dankzij een grote voorraad;
- Voorraad afgestemd op de behoefte van de klant;
- Een in-house borduurstudio, waardoor de levertijden enorm gereduceerd worden;
- Het vermaken van kleding, zodat iedereen er naar tevredenheid bij loopt;
- Makkelijk en snel online bestellingen plaatsen; en
- Hoge service en uitstekende garantievoorwaarden.

BESTELLEN
Wij staan voor een makkelijke online winkelervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van merken aan te bieden met een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online winkelen.

Eenvoudige navigatie en intuïtieve bediening:
Onze online shop is duidelijk ontworpen en eenvoudig in gebruik. U kunt makkelijk door de producten navigeren door middel van de verschillende menubalken of via het zoekvenster rechtsboven. Dus of u nu rustig wilt rondkijken of op zoek bent naar een specifiek product, u kunt gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent.

Veilig winkelen:
Als uw gewenste item in de winkelwagen ligt, kunt u kiezen uit verschillende veilige betalingsmogelijkheden.
Wanneer u uw bestelling succesvol heeft afgerond wordt u geïnformeerd over de status van uw bestelling. U krijgt bij iedere bestelling een tracking nummer waarmee u het pakket tot op de eigen stoep kunt volgen.

Dit zijn enkele van onze mogelijkheden. Heeft u speciale wensen, neem contact met ons op en we bekijken met u wat de opties zijn.


Contactgegevens
Dorpstraat 121
5595 CG Leende
T: 06-43781419
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -