< Terug naar alle leden

Ma Vie Lifestyle Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Ma Vie Home & Lifestyle
U bent welkom in onze winkel in de Kortemeestraat 5 in het centrum van Bergen op Zoom. Voor velen ook bekend als t' Vierkantje.

In onze winkel vind je genoeg mooie woonaccessoires en meubelen om ideeën op doen voor uw huidige of nieuwe woning.

Graag geef ik een passend interieuradvies. Kom gerust eens langs.

- Onze werkwijze
Op afspraak kom ik bij u thuis, of nodig ik u uit in onze winkel In Bergen op Zoom. Geheel vrijblijvend en kosteloos maak ik een eerste inventarisatie met u.

Als u daarbij het goede gevoel krijgt, gaan we samen met u oriënteren op de mogelijkheden.

- Passend interieur
Voor het interieuradvies bieden we een totaalplaatje. Van de kleuren op de muren tot en met de kaarsjes op tafel en alles wat daar tussen zit. Zoals raambekleding meubelen, vloerkleden , decoratie.

Een compleet verhaal, zodat het een mooi en passend interieur wordt.

​- Belevenis
Wij hebben geen stationspiano, maar een winkelpiano. Wij zoeken mensen die heerlijk op onze piano komen spelen. U hoeft geen professional te zijn, gewoon even oefenen mag ook. Een paar nummers spelen voor de gezelligheid en de sfeer in de winkel.

Over interieurStyliste Ellen van Vlaardingen
Ik heb altijd al een passie gehad voor interieur, stoffen, kleuren en decoreren.

Ik ben moeder van een leuke dochter en heb een fijne relatie met John. Onze droom is gerealiseerd. Een eigen winkel met erboven ons huis. Wij kunnen u ons interieur laten zien: stalen deuren (op maat), advies voor de keuken, vloeren, raambekleding, etc. Ik ben creatief en kan meedenken met u in het hele bouwproces bij bijvoorbeeld een open haard, het plaatsen van een keuken, kasten op maat. Ik heb een goede samenwerking met een stucadoor, een ervaren man voor verbouwprojecten, dakrenovatie etc.

In het verleden heb ik de lerarenopleiding textiel en handvaardigheid gedaan, waar ik heel veel van heb geleerd. Daarbij heb ik nog veel verschillende cursussen gevolgd o.a. van Hans Slim over het interieur. Verder ben ik altijd heel veel bezig met de woonbladen, woon-tv programma's kennis op peil te houden en de trends te blijven volgen.

Ruim 30 jaar heb ik ervaring in het interieur en decoratie. Ik heb vele huizen ingericht, niet alleen in Nederland maar ook in o.a. Spanje, Frankrijk en Verenigde Staten. Je kunt bij mij terecht voor interieuradvies en zelfs voor de tuin als verlening van het huis.

In mijn vrije tijd ben ik zelfs bezig met interieur. Lekker eten en drinken, vakantie en schilderijen maken, daar kan ik intens van genieten.

Zelf ben ik helemaal niet muzikaal, maar in onze winkel staat een piano. Ik ben op zoek naar mensen die voor het winkelend publiek gezellig een muziekje willen spelen of je mag zelfs komen zingen.


Contactgegevens
Kortemeestraat 5
4611 TK Bergen op Zoom
T: 06-53704636
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: -
Jaaromzet: -