< Terug naar alle leden

Olympia Tilburg Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Olympia

Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet.

Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen.

Dagelijks bieden wij werk van betekenis aan ruim 15.000 mensen. Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

We bemiddelen mensen niet een keertje, we maken werk van hun werk. We maken werk van het verbinden van mensen met werk waar zij gelukkig van worden, waar ze goed in zijn. We helpen te veranderen als de wereld verandert. We maken werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met banen, werkstages, kennis en opleidingen. Omdat we willen dat mensen ook de komende twintig jaar werk hebben, dat ertoe doet.

Wij werken samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe.

Omdat wij allemaal een unieke waarde hebben die wij tot uitdrukking kunnen brengen via ons werk. Omdat wij kiezen voor werk van betekenis. Daarmee maken we samen het verschil, en weten we dat wat we doen, ertoe doet. Zo doen wij werk dat we aan de volgende generatie uit kunnen leggen.

Olympia geeft werk betekenis.

Ben jij geïnteresseerd naar aanleiding van ons verhaal, laten we dan eens een kop koffie samen drinken! wie weet kunnen we elkaar helpen!

We zijn te bereiken op telefoonnummer 013-5916090 óf je kunt een mail sturen naar tilburg@olympia.nl


Contactgegevens
Doctor Paul Janssenweg 147 5026 RH
Tilburg
T: 013-5802650
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: -
Jaaromzet: -