< Terug naar alle leden

Silvinos Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Silvinos, waar ik trots de essentie van mijn liefde voor Italië, wijn en culinaire verrukkingen deel. Elk glas wijn vertelt een verhaal, en bij Silvinos wordt elk verhaal gekoesterd en gedeeld, rechtstreeks vanuit het hart van Italië naar jouw tafel. Achter Silvinos zit Silvia. Liefhebber van wijn en eten, verbinder in hart en nieren en een echte levensgenieter.

Voor mij was het liefde op het eerste gezicht toen ik in 2016 voor het eerst de betoverende heuvels van Toscane betrad. Diezelfde glooiende heuvels en eindeloze uitzichten over de wijn- en olijfvelden van de Chianti streek brachten een gevoel van verwondering teweeg dat ik niet kon onderdrukken. Ik deelde mijn oprechte “wauw” moment zelfs luidkeels met mijn partner Marc, terwijl we door dit schilderachtige landschap reisden. Het was duidelijk: Ik had mijn tweede thuis gevonden in Italië.

De liefde voor dit land, de cultuur en de warmte van de lokale bevolking inspireerden mij om Silvinos te creëren. Elke wijn is zorgvuldig door mij uitgekozen en zélf geproefd in de Italiaanse regio’s. Maar het gaat niet alleen om de smaak – het is ook het verhaal achter elke fles dat ik wil delen. De wijnboeren komen in alle soorten en maten. Je hebt de traditionele Italiaanse wijnboer waarvan het bedrijf al generaties lang in de familie zit. Maar ook de vernieuwende wijnmaker, die de tradities naast zich laat liggen en experimenteert met nieuwe soorten en stijlen. Ook zie je steeds meer vrouwelijke wijnboeren in Italië, dus ook deze zijn vertegenwoordigt in het assortiment. Ze zijn allen verschillend, maar wat hun verbindt is een diepgaand respect voor de natuur en tradities. Het merendeel van de wijnboeren produceert hun wijnen op biologische of organische wijze, met oprechte zorg voor de natuur en de regio.

Ik hoop mensen middels mijn wijnen te verbinden in de hoop dat elke slok van mijn selectie bijdraagt aan jouw eigen speciale momenten en blijvende herinneringen. Dus hef je glas op de passie, de smaak en de rijke cultuur van Italië. Met Silvinos ben je niet alleen een liefhebber van wijn, maar ook een deelnemer aan een eeuwenoud verhaal dat zich ontvouwt met elke slok. Dus, in de geest van Italië: Saluti!

Met liefde en passie gecreëerd door Silvia


Contactgegevens
Naundorffstraat 7
4817 ET Breda
T: 06-20160793
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -