< Terug naar alle leden

Endries International Europe B.V. Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Endries International is een toegewijde partner in logistieke dienstverlening en kostenoptimalisatie. Wij gaan verder dan traditionele inkoopkanalen. Met een focus op C- klasse artikelen, onderdelen met lage kostprijs per stuk, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor inkoop, kwaliteitscontrole en levering op punt van verbruik. Ons unieke VML-concept gaat voorbij aan voorraadbeheer alleen; wij begeleiden ook engineering-, design- en serviceprojecten. Door onze schaalgrootte en expertise zorgen wij voor concrete kostenbesparingen.

Wij bevoorraden klanten efficiënt en pro-actief, met frequente bezoeken en real-time verbruiksscanning. De klant heeft geen zorgen meer over voorraadfluctuaties, wij beheren dit tot op het punt van verbruik. Endries rapporteert periodiek de prestatie-indicatoren, houdt u op de hoogte van verbruik, omloopsnelheid en nieuwe ontwikkelingen.

Endries ontzorgt de klant van aankoop tot levering op punt van verbruik van C-klasse artikelen waardoor de klant zich bezig kan houden met A- en B -klasse artikelen.


Contactgegevens
Hoeksteen 14
4815 PR Breda
T: 076-5423478
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000