< Terug naar alle leden

Blokker Drive Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Partner bij ERA Group: Voorheen Expense Reduction Analysts

Marc Blokker is naast interim manager ook met zijn bedrijf 'Blokker Drive' partner van een wereldwijd netwerk van de ERA Group, met meer dan 1000 consultants in meer dan 50 landen. Ons doel is om bedrijven en organisaties te helpen hun resultaten te verbeteren door (indirecte)kosten te verlagen en/of processen te optimaliseren.
We hebben experts in meer dan 40 verschillende kostencategorieën, die uitgebreide kennis hebben van hun markten en leveranciers. Door middel van kennis, ervaring en benchmarking kunnen we aanzienlijke (meestal dubbel digit) besparingen realiseren.

Aanpak
Onze aanpak is efficiënt en vereist weinig tijd. We voeren onderzoeken uit, doen benchmark-analyses en presenteren vervolgens verschillende opties. Nadat een optie-keuze is gemaakt, implementeren wij de gekozen oplossing.
Nadat de implementatie is voltooid, houden we de gerealiseerde besparingen gedurende een periode van minimaal 24 maanden in de gaten en zorgen voor borging en delen we een deel van de opbrengsten.
Dit betekent dat er geen financieel risico of kosten zijn, alleen besparingen.

Onze klanten
Wij werken in hoofdzaak voor bedrijven die zelf zowel financiën als inkoop al goed georganiseerd hebben en er wordt meestal winst gemaakt. De tijd en menskracht ontbreekt om door te groeien en ook nog alles optimaal te doen. ERA vult dat aan met ervaring en slimme ideeën, voldoende tijd en menskracht te helpen bij de stap van goed naar optimaal. En met substantiële besparingen als prettig gevolg.

Bel mij voor een vrijblijvende kennismaking:
Marc Blokker
0653772698


Contactgegevens
Jupitersingel 16
5241 JE Rosmalen
T: 06-53772698
I: -

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: < €250.000