< Terug naar alle leden

Langstraatadvies bv Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Langstraat Advies BV: Administratie- en Belastingadvieskantoor.

Over ons
Bij elke bedrijfstak horen specifieke behoeftes, eisen, plichten en voorschriften . Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid zijn wij op de hoogte van onze cliënten, hun manier van werken en weten we waar hun belangen liggen. Daarom zijn onze adviezen en werkzaamheden altijd toegespitst op uw specifieke bedrijfstak en op uw bedrijfssituatie.

Vakgebieden
Wij zijn werkzaam op het gebied van boekhouding, belastingaangifte, belastingadvies, jaarrekening, kredietaanvraag, ondernemersplan, starterbegeleiding, salarisadministratie en andere zaken waarmee wij ondernemers van dienst kunnen zijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij altijd voorop. Tevens beschikken wij over een gedegen netwerk, welke onder meer bestaat uit advocatenkantoren, bancaire instellingen, hypotheek- en assurantieadviseurs enz.

Stichting NIBA/RB
Wij zijn aangesloten bij het NIBA (Stichting Nationaal Instituut voor Belasting- en Bedrijfsadviseurs) en RB (Register Belastingadviseurs). Hierdoor is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

- Voor bedrijven
Wij verzorgen:
- Administratie
- Salarisadministratie
- Jaarrekening
- Belastingaangifte
- Begroting
- Bedrijfseconomische adviezen

- Administraties: Naast administratieve verwerking en controle verzorgen wij ook (elektronische) betalingen, bankincasso’s en facturering voor cliënten. Efficiënt en tegen gunstige tarieven.

Jaarrekeningen: Voor alle soorten bedrijven en rechtsvormen. Van uitgebreid voor horecazaken, winkels en bouwbedrijven tot beknopt voor bijvoorbeeld freelancers. Wij maken het helder en inzichtelijk voor u zelf, de belastingdienst en uw bank.

Belastingen: Wij verzorgen aangiften inkomsten-, vennootschap-, omzet- en loonbelasting. Wij helpen u optimaal gebruik te maken van uw mogelijkheden om belasting te besparen door vakkundig en gedegen advies.

Salarissen: Wij verzorgen salarisstroken voor alle bedrijfstakken en alle soorten dienstverbanden. Ook kunt u bij ons terecht voor arbeidsovereenkomsten en personeelsadvies. Snel en
accuraat.

En ook… het opstellen van financieringsaanvragen, begeleiding bij opstellen van ondernemingsplannen, starterbegeleiding, advies bij bedrijfsoverdracht en fiscale staking.

- Voor particulieren
Wij kunnen een groot aantal particulieren tot onze opdrachtgevers rekenen, want net als bedrijven hebben ook particulieren veel te winnen bij professioneel advies en begeleiding. Onze werkzaamheden lopen uiteen van de jaarlijkse aangifte tot en met advies ten aanzien van bijzondere privé zaken. Voor onze particuliere cliënten verzorgen wij de volgende zaken:

Berekening en verzorging aangifte van:
- Inkomstenbelasting
- Aanvraag voorlopige teruggaaf
- Schenkingsrechten
- Successierechten
- Zorgtoeslag
- Huurtoeslag
- Kinderopvangtoeslag

Begeleiding en advisering van:
- Beleggingszaken
- Aankoop eigen woning
- Boedelscheiding
- Andere bijzondere privé zaken

- Onze cliënten
Ons cliëntenbestand is net zo divers als er mensen zijn. Dat maakt ons vak zo boeiend, afwisselend en creatief. Door zorgvuldig overleg en persoonlijke benadering hebben wij langlopende relaties met onze MKB-cliënten en particulieren. Een greep uit ons cliëntenbestand geeft een goede indruk over de grote verscheidenheid.


Contactgegevens
Woeringenlaan 33
5144 CH Waalwijk
T: 0623828715
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: -
Jaaromzet: -