< Terug naar alle leden

Heerkens Netwerken Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Heerkens Netwerken is een bedrijf met een frisse kijk op de high-end afwerkingsmarkt met de focus op netwerken en A/V apparatuur, in en rondom huis. Wij willen de “luxe installaties” voor iedereen bereikbaar maken.
Door goed te kijken naar ieders behoeften en deze zo mooi en functioneel mogelijk uit te voeren, maken wij van iedere huisinstallatie een showroom-waardige installatie.

- Persoonlijke aandacht
Wij vinden het van belang om persoonlijk contact met jou als klant te hebben. Zo garanderen we dat de oplossing geheel naar jouw wens is. Samen bespreken we de mogelijkheden en de onmogelijkheden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Altijd één aanspreekpunt, dat schept een vertrouwensband.

WAT WE DOEN
- Domotica - Jouw Slimme Thuis
Graag helpen we jouw huis transformeren in een slimme, geautomatiseerde omgeving die comfort, gemak en efficiëntie biedt. Met onze domotica-oplossingen kun je jouw huis personaliseren en controleren met behulp van intuïtieve technologieën.
- Wifi & Netwerken: Betrouwbare Connectiviteit voor Jouw Slimme Thuis.
Graag helpen we je om een betrouwbaar en krachtig netwerk te creëeren voor jouw slimme thuisomgeving. Met onze Wifi en Netwerk-oplossingen zorgen we ervoor dat al jouw apparaten moeiteloos verbonden zijn en je kunt genieten van een naadloze online ervaring.
- Multiroom Audio & Video: Creëer jouw ultieme thuisentertainment.
Graag helpen we jouw huis transformeren in een meeslepende en veelzijdige omgeving met onze hoogwaardige Multiroom Audio & Video-oplossingen. Geniet van naadloos entertainment in elke kamer van jouw huis en ervaar de ultieme audiovisuele beleving.
- Camerabeveiliging: Bescherm jouw Veiligheid en Eigendommen.
Graag helpen we je om jouw veiligheid en eigendommen te beschermen met geavanceerde camerabeveiligingssystemen. Met onze betrouwbare bewakingsoplossingen kun je een oogje in het zeil houden, waar je ook bent, en gemoedsrust ervaren in een steeds veranderende wereld.

HOE WIJ TEWERK GAAN
Bij Heerkens Netwerken zijn we gepassioneerd door het creëren van slimme en geavanceerde oplossingen voor woningen.
We geloven dat technologie een essentiële rol kan spelen in het transformeren van huizen tot comfortabele en efficiënte leefomgevingen.

We begrijpen dat de wereld van domotica en Audio / Video complex kan zijn. Daarom bieden we deskundig advies om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossingen voor jouw specifieke behoeften. We nemen de tijd om jouw wensen en vereisten te begrijpen en vertalen deze naar een op maat gemaakte strategie.

- Geavanceerde Domotica-oplossingen
Onze op maat gemaakte domotica-systemen zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Van slimme verlichting en thermostaten tot geautomatiseerde gordijnen, we leveren hoogwaardige producten en installaties.

- Klantgerichte aanpak
We begrijpen dat elk huis uniek is en dat elke klant verschillende wensen en vereisten heeft. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw behoeften en bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw levensstijl.

- Uitstekende service
we streven naar een uitstekende service, vanaf het eerste contact tot de installatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

- Samenwerking en partnerschappen
We geloven in de kracht van samenwerking. We werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten, aannemers en partijen om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Onze sterke partnerschappen stellen ons in staat om de beste oplossingen en service te verlenen aan onze klanten.


Contactgegevens
Jupiterstraat 2 C
5258 HB Berlicum
T: 06-21210899
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -