< Terug naar alle leden

Houters Interieurbouw Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

Houters is begonnen als R&R Wood Design. Houters is een ervaren speler binnen de interieurbouw en staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Het interieur van uw zaak of bedrijf is belangrijk voor het imago dat u naar uw klanten wil uitstralen. Van belang is daarom dat het interieur er perfect uitziet. Met een interieur van Houters krijgt uw winkel of bedrijf de ideale uitstraling.

Voor exclusieve interieurs, meubels of keukens kunt u ook als particulier bij ons terecht. Als u op zoek bent naar een speciaal interieur of meubel waarin u ook graag een eigen ideeën tot uiting wilt laten komen, bent u bij ons op het juiste adres.
De interieurbouwers van Houters bieden maatwerk interieurs van enkele meubelstukken tot turn-key totaaloplossingen voor particulier, horeca, retail, kantoor, onderwijs en zorg. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het eindresultaat, maar ook niet over de aanloop er naartoe.

Houters zijn gemoedelijk, laagdrempelig, flexibel en hebben een enorme drive om de maatwerkoplossing te bieden die perfect bij u past. Uniek, van hoge kwaliteit én met klasse. Voor jarenlang plezier en gebruiksgemak. Met een vaste Houter als aanspreekpunt kunt u vertrouwen op een perfect voorbereid en soepel verlopend productieproces. Zowel bij grote als bij kleine projecten zetten zij net dat stapje extra om uw verwachting te overtreffen. Houters interieurbouwers noemen dat ‘Het Gouden Randje’. Ze perfectioneren het oorspronkelijke ontwerp of creëren die op basis van uw wensen. Hierdoor kunt u hen zien als de schakel tussen u en de architect. Tijdens dit ontwerpproces gaan Houters verder dan alleen de uitstraling of de toepassing, want met hun jarenlange ervaring zorgen zij voor fraaie details, een optimale indeling, vernuftige handigheidjes en een naadloze integratie met apparatuur.


Contactgegevens
De Buskes 6
5087 MA Diessen
T: 013-3050024
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: -
Jaaromzet: -