< Terug naar alle leden

Senes Medical B.V. Branche: Non-profit, Zorg

Bedrijfsomschrijving

SeneS Rijbewijskeuringen is dé specialist in BE en 75+ Senioren keuringen. Bij ons wordt u snel en in uw eigen buurt gekeurd voor de wettelijk verplichte rijbewijskeuring.

U wordt 75 jaar of bent al 75 plus?

Dan is het wettelijk verplicht om medisch gekeurd te worden voor uw rijbewijs.

Op onze site vindt u uitgebreide informatie over alles wat te maken heeft met de medische rijbewijskeuring. Kijk gerust rond of boek direct een afspraak.

- Over de keuring
SENIORENKEURING (75+)
Wanneer de geldigheid van uw rijbewijs verloopt op of na uw 75ste levensjaar, kunt u uw rijbewijs pas verlengen na een medische keuring.

De keuringsprocedure is eenvoudig. De doorlooptijden zijn lang dus begin er op tijd mee.

Het CBR raadt u aan om 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van uw rijbewijs de keuringsprocedure te starten met het indienen van de Gezondheidsverklaring.

- Keuring in uw buurt
SeneS Rijbewijskeuring heeft keuringslocaties in heel Nederland. Er is altijd een locatie niet ver van uw woonplaats. SeneS maakt gebruik van verschillende locaties in zorgcentra, buurthuizen en huisartsenposten.

Kies bij het boeken van een afspraak een plaats van uw voorkeur.

Staat uw stad of buurt er niet bij? Kijk in de boekingsagenda voor alle locaties of bel 085 2500 414. SeneS helpt u bij het vinden van een geschikte locatie en datum.


Contactgegevens
Heuveleind 7
4901 LL Oosterhout
T: 06-16412729
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -