< Terug naar alle leden

Spie Branche: Lines Of Business, Bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

SPIE zet jouw plannen en ambities in beweging. De vraag is nooit óf dat lukt. De vraag is vooral: welke van de mogelijke wegen gaan we samen nemen? Daarover denken we graag mee, vanaf het begin.

En dan gaan we aan de slag. Want om je project in beweging te zetten, moeten woorden daden worden. We voeren alles uit zoals afgesproken, van A tot Z. De Z van zorgeloos, veilig en helemaal volgens de normen. We zijn doeners dus, maar we blijven alert. Ons vakmanschap kent geen automatische piloot.

Door in het werkveld mee te blijven denken, zien wij vaak kansen die onzichtbaar blijven vanuit een kantoor. Daarom zijn onze doeners ook de denkers die ter plaatse de knopen doorhakken. De baas? Je praat ermee.

Ja, we zijn gedreven: wat gisteren niet kon, kan vandaag misschien wel. Onze leergierigheid houdt ons denken scherp. En onze blik breed. Want zelfs jouw klanten zijn een beetje ónze klanten. Ook zij worden met elk project voor een deel onze verantwoordelijkheid, zoals onze eigen mensen en zelfs de planeet. We moeten daar zo integer en respectvol mogelijk mee omgaan. Want we beseffen elke dag opnieuw: SPIE brengt véél in beweging.


Contactgegevens
Menhirweg 6
5342 LS Oss
T: 088-3131000
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1947
Vestigingen: -
Jaaromzet: -