< Terug naar alle leden

Vila Etiketten B.V. Branche: Industrie, Papierindustrie

Bedrijfsomschrijving

Optimum Group™ Vila Etiketten biedt innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw branche. Samen met u werken we aan langdurige partnerschappen die gekenmerkt worden door gezamenlijk denken, deskundig advies, uitgebreid testen en succesvolle product implementatie. Daarbij zetten we in op een milieubewuste aanpak en bieden we u duurzame alternatieven die aan uw eisen voldoen.

Als bedrijf in een snel veranderende zakenwereld is het essentieel om een betrouwbare en betrouwbare partner aan uw zijde te hebben. In welke branche u ook actief bent, Optimum Group™ Vila Etiketten is de partner waarop u kunt rekenen. Met onze toewijding aan de hoogste kwaliteitsnormen en het onwrikbare streven naar klanttevredenheid, zijn we in staat om u een breed scala aan oplossingen aan te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw branche.

We vertrouwen op uitgebreide tests om de best mogelijke oplossing voor uw behoeften te vinden. Daarbij hechten wij veel waarde aan milieuvriendelijke etiketten en verpakkingen. Ons doel is om ons naadloos te integreren in uw bedrijfsprocessen en u een soepele samenwerking te garanderen. Door onze ervaring en expertise hebben we altijd een vinger aan de pols van een steeds veranderende markt. Vertrouw op ons en profiteer van een duurzaam partnerschap.

Etiketten zijn meer dan een eenvoudig stuk papier – ze zijn de eerste indruk van uw product. Een goed etiket zorgt namelijk voor herkenbare branding. En dat is precies waar wij in het spel komen: Optimum Group™ Vila Etiketten, uw expert op het gebied van etiketten! Sinds 1993 leveren wij hoogwaardig digitaal drukwerk met een optimale verhouding tussen snelheid, prijs en kwaliteit. Ons succes is gebaseerd op een solide basis van enthousiasme, toewijding en een ambitie die ons over de grenzen drijft. We noemen onszelf graag partner van onze klanten. Daarbij beheersen we de etiquette van de etiquette - we weten wat we moeten doen om het gewenste resultaat te leveren. Want we luisteren aandachtig, denken mee en wagen onze blik over de rand.

- Informatie die blijft plakken
Onze milieuvriendelijke verpakkingen zijn niet alleen duurzaam, maar ook van hoge kwaliteit. Hiermee helpen wij u ervoor te zorgen dat consumenten voor uw producten kiezen. Wij garanderen u een betrouwbare levering van de juiste etiketten op het juiste moment en gaan graag de individuele uitdagingen van uw branche aan.

- Duurzaam bedrijfsproces
Met onze innovatieve en groene verpakkingsoplossingen reduceren we niet alleen overtollig verpakkingsmateriaal, maar bevorderen we ook recycling. Dit bespaart kosten en spaart tegelijkertijd het milieu. Wij zetten ons in voor een natuur gebonden en duurzame toekomst!

- Mogelijkheden voor materiaal, inkt en lijm
Optimum Group™ Vila Etiketten is uw betrouwbare partner voor innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen. Wij vertrouwen op milieuvriendelijke materialen en processen en hebben al een groot aantal unieke verpakkingsoplossingen voor onze klanten ontwikkeld. Laten we samen nieuwe wegen inslaan en uw producten op een innovatieve en duurzame manier verpakken!


Contactgegevens
Minervum 7314
4817 ZD Breda
T: 076-5712800
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: -
Jaaromzet: -