< Terug naar alle leden

Technische Unie Breda Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Als grootste technische groothandel van Nederland zijn wij de schakel tussen klanten en leveranciers. Voor de ondernemer in jouw buurt tot multinationals in de bouw en industrie. Als marktleider leveren we meer dan 2 miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming én klimaattechniek.

Met nieuwe vormen van dienstverlening en slimme logistiek maken wij het verschil. We investeren continu in nieuwe online en offline oplossingen én in onze eigen ontwikkeling.

- Duurzaam ondernemen
Wij zijn ons er sterk van bewust dat voor het produceren en vervoeren van producten veel energie en materiaal nodig is. Juist daarom kunnen wij als organisatie een enorm verschil maken.

Alleen samen zetten wij de wereld in beweging en maken we verandering mogelijk. Door duurzaam te ondernemen. Met gezonde en gelukkige medewerkers. Met klimaatneutrale en veilige bedrijfsvoering. Met duurzame en circulaire projecten, diensten, trainingen en assortiment.

Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsstrategie.

- Sonepar
Technische Unie is sinds 2000 dochter van Sonepar. Het Franse onafhankelijke familiebedrijf werd door Henri Coisne in 1969 opgericht. Sonepar is wereldwijd marktleider op het gebied van B-to-B distributie van elektronica, oplossingen en gerelateerde services. Dankzij het talent en de passie van alle medewerkers wereldwijd, bereikt Sonepar Group elk jaar een record omzet. De dichtheid van ons netwerk en de digitale oplossingen die wij hebben ontwikkeld, maken dat wij ons elke dag kunnen focussen op service voor en de relatie met onze klanten. De ambitie van Sonepar is om ‘La Référance’ te zijn voor al onze stakeholders.


Contactgegevens
Takkebijsters 19
4817 BL Breda
T: 076-5722257
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1880
Vestigingen: -
Jaaromzet: -