< Terug naar alle leden

Quantera Global en Coperitas Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Quantera Global, de transfer pricing-experts. Gevormd in vrijheid.

Quantera Global is opgericht door zeer ervaren transfer pricing professionals die alles gezien hebben op het gebied van Transfer Pricing en met een open mindset hun eigen bedrijf zijn gestart. Dit om samen te werken op basis van gedeelde waarden van wederzijds respect, eerlijkheid, samenwerking en ondersteuning naar elkaar en hun cliënten toe. Wat ons enorm heeft geholpen in dit traject is dat we volledig onafhankelijk zijn in de breedste zin van het woord. We hebben geen externe financiering of andere aandeelhouders, kunnen ons volledig focussen op waar we gepassioneerd over zijn en hebben de financiële en mentale vrijheid om collega’s en klanten op de best mogelijke manier te helpen.

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau volledig gespecialiseerd in transfer pricing. In ons vakgebied zijn wij een echte full service dienstverlener. Onze ondersteuning kan reiken van strategie, implementatie, softwareoplossing, verdediging en afstemming richting de belastingdienst tot APA's en MAP's.

Quantera Global is ‘Formed in Freedom’, waardoor we ons elke dag kunnen concentreren op ons beroep, onze klanten, collega’s en op wat er nodig is om elke dag een verschil te maken. Met onze wereldwijde dekking via een kwaliteitsnetwerk kunnen wij u ondersteunen waar en wanneer u ons nodig heeft.

In ons dagelijkse transfer pricing-werk ondersteunen wij multinationals, MKB-bedrijven en zelfs overheidsorganisaties. Daarnaast werken wij nauw samen met accountants-, advocaten- en belastingkantoren, waardoor zij hun cliënten optimaal kunnen ondersteunen op het gebied van transfer pricing door gebruik te maken van onze specifieke expertise.

Als professionals vinden wij het belangrijk dat onze klanten worden ondersteund door de best mogelijke softwareoplossing om controle te houden over hun transfer pricing. Daarom bieden wij een oplossing die is gebouwd op basis van onze kennis en ervaring als transfer pricing specialisten.

We hebben onafhankelijk een wereldwijd netwerk opgebouwd met dekking in meer dan 50 rechtsgebieden. Het voordeel is dat elke partner zorgvuldig wordt uitgekozen op basis van de prettige manier van samenwerken en de kwaliteit van het werk.


Contactgegevens
Eindhovenseweg 128
5582 HW Waalre
T: 088-2215800
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: -
Jaaromzet: -