< Terug naar alle leden

Marquardt Kuchen Oisterwijk Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

- Dé Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen.
Marquardt Küchen staat voor authentieke Duitse keukens, geproduceerd met hoogwaardig materiaal. Voor keukens met stenen werkbladen ben je bij ons aan het juiste adres. 25 jaar kennis en ervaring hebben ons geleerd hoe wensen om te zetten in een passend advies en keukenontwerp. Doordat wij een keukenleverancier met een eigen steenfabriek zijn, kunnen wij altijd dicht bij de bron blijven en zijn de opties eindeloos. Tijdens een eerste afspraak zetten we samen alle keukenwensen op papier en ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag een echte Duitse keuken van topkwaliteit te vinden!

- Altijd dicht bij de bron
Bij Marquardt Küchen ben je altijd dicht bij de bron. Dit komt terug in alles wat wij voor onze klanten doen. Vanaf het eerste contact tot de installatie van je nieuwe droomkeuken heb je bij Marquardt een vast aanspreekpunt. Iemand die van a tot z weet wat je wensen en voorkeuren zijn en je begeleidt gedurende het volledige proces. Daarnaast komt onze grote collectie aan stenen werkbladen uit onze eigen fabriek. Hierdoor hebben we voor elke keuken een passend werkblad! Een ander punt waarop wij dicht bij de bron staan, is ons aanbod aan keukenaccessoires en apparaten. We werken enkel met A-merken van grote fabrikanten. Daardoor profiteer jij van de gunstige prijzen die we je kunnen bieden. Altijd voorzien van professioneel advies.

Over Marquardt Keukens: Wat is onze onderscheidende kracht?
Bij Marquardt blijven we altijd dicht bij de bron. Dat klinkt niet alleen mooi, dat zie je ook terug! Klanten kiezen voor Marquardt, omdat dit terugkomt in de producten waar we mee werken, onze werkwijze en de onderscheidende service die wij bieden.

Bij Marquardt heb je gedurende het hele proces, vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke plaatsing van jouw nieuwe keuken, één contactpersoon. Jouw persoonlijke aanspreekpunt met kennis van zaken die je voorziet van advies en waar jij terecht kunt met al je vragen. Onze kwaliteitskeukens worden gemaakt met hoogwaardige materialen, rechtstreeks afkomstig uit de steengroeve. In onze eigen steenfabriek worden deze verwerkt tot de, volledig op jouw wensen afgestemde, kwaliteitskeuken.

Wij zijn dé Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen.


Contactgegevens
Sprendlingenpark 46 5061 JV
Oisterwijk
T: 06-10127500
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: -
Jaaromzet: -