< Terug naar alle leden

PolyWorks Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

The Smart 3D Metrology Digital Ecosystem
Plukt u als industrieel producent al de voordelen van 3D-metrologie? Toegang tot de 3D-bestanden van gereedschappen, onderdelen en samenstellingen biedt tal van voordelen. U krijgt een beter inzicht in het productieproces, u realiseert sneller oplossingen bij productie- of assemblageproblemen, u maakt eenvoudig een CAD-model van een gemeten onderdeel of u certificeert gereedschappen voorafgaand aan de productie. Met het krachtige softwareplatform van PolyWorks geeft u een impuls aan uw productiviteit, kwaliteit en winstgevendheid van uw productieprocessen.

- Eén oplossing voor al uw metingen
Gebruiksgemak komt bij PolyWorks op de eerste plaats. Deze krachtige softwareoplossing stuurt probleemloos meerdere meetapparaten aan. Zowel single points meetapparatuur als point cloud digitaliseringsapparatuur. Welk systeem u ook hanteert: u maakt altijd gebruik van dezelfde werkwijze. Bovendien is het uitwisselen van de data tussen diverse systemen heel eenvoudig.

- Maatwerk voor elke klant
PolyWorks gaat in zijn aanpak een stap verder dan de software van andere leveranciers. Zo zijn veel functionaliteiten eenvoudig aan te passen aan uw specifieke wensen. De volledig aanpasbare gebruikersinterface en de gebruiksvriendelijke programmeertaal staan hiervoor garant. Veel functionaliteiten behoren tot de standaarduitrusting van het platform. U hoeft er dus niet als extra optie voor te betalen.

- Wereldwijde technische support
Bij elke licentie ontvangt u gratis een op maat gesneden ondersteunings- en onderhoudscontract. Het eerste jaar kunt u rekenen op nieuwe updates en softwareverbeteringen. Ons technische supportteam biedt telefonisch en per mail ondersteuning. En u krijgt toegang tot de Technical Support Zone.
De kennis van 150 specialisten in 3D-metrologie is hier vertegenwoordigd.

ONZE FILOSOFIE: EEN PARTNER IN UW SUCCES.
- Ondersteuning bij behalen bedrijfsdoelstellingen
Als uw 3D-metrologiepartner stelt PolyWorks Benelux zich ten doel om uw verwachtingen te overtreffen.
Als ervaren partner verstaan we de kunst om de voordelen van 3D-metrologie voor uw productieproces maximaal toe te passen. Dankzij deze bijdrage geven we de kwaliteit van uw engineeringsproces een flinke impuls en tillen we de kwaliteit van uw producten naar een hoger plan. Op deze manier ondersteunen we uw organisatie bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

- Inleving in uw business
De support van PolyWorks reikt verder dan de traditionele ondersteuning die u van softwarepartners gewend bent. We nemen uitgebreid de tijd om uw productieprocessen te begrijpen en uw behoeften van A tot Z te analyseren. Pas daarna ontvangt u een advies over de optimale oplossing voor uw meetkundige uitdagingen. Pas als u uw meetkundige opdracht succesvol afrondt, is onze missie geslaagd.

- Samenwerking met specialisten
Voor de service en dienstverlening kiest PolyWorks Benelux voor technische ondersteuning van de bovenste plank. In nauwe samenwerking met een netwerk van softwarepartners hebben we een ijzersterk technisch ondersteuningsteam samengesteld. Dit team beschikt over ervaring en expertise in industriële metrologie, product engineering en het productieproces.


Contactgegevens
De Waal 30
5684 PH Best
T: 040-3020017
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: -
Jaaromzet: -