< Terug naar alle leden

CFO Capabel Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

STUREN DOOR INZICHT
Is uw organisatie financieel gezond en klaar voor de toekomst? CFO Capabel helpt uw strategisch en financieel management verbeteren. Met raad en daad door de inzet van een gedreven senior CFO, parttime of fulltime.

- Uw organisatie financieel gezond en klaar voor de toekomst!
Dat doen we met een selecte groep, ervaren, gedreven en hoog gekwalificeerde CFO’s, die ervoor zorgen dat u betere beslissingen kan nemen op basis van actuele stuurinformatie. Mensen en het behalen van resultaten zijn onze drijfveren. We reduceren risico’s en nemen maatregelen die de winstgevendheid en toekomstbestendigheid van uw bedrijf of organisatie verbetert. Zowel op parttime als fulltime basis.

Bent u klaar voor de toekomst?

UW BEDRIJF VERKOOPKLAAR
Overweegt u uw onderneming te verkopen? Begin met verkoopklaar maken ruim voordat u uw bedrijf daadwerkelijk in de etalage zet. Zo zorgt u ervoor dat uw bedrijf in uitstekende conditie is tegen de tijd dat u de zoektocht naar een koper start. Met als resultaat een ijzersterke onderhandelingspositie én een maximale opbrengst. De parttime CFO van CFO Capabel helpt u graag hierbij.

CFO Capabel helpt u graag met het uitwerken van een verkoopklaar-strategie voor uw onderneming, waarmee u 2 tot 3 jaar lang de nadruk legt op waardeontwikkeling en het optimaliseren van de stromen en processen binnen uw organisatie. Daarbij kijken wij naar alle aspecten van uw bedrijf: management, interne organisatie, fiscaal-juridisch en financieel.

- De voordelen van onze parttime CFO:
1) Duidelijkheid en overzicht
Onze parttime CFO maakt inzichtelijk hoe uw bedrijf ervoor staat. En hoe u de waarde van uw bedrijf nog verder kunt verbeteren om de ideale verkoopsituatie te creëren. Zo weet u welke aandachtspunten er nog zijn. En geïnteresseerde partijen zien in één oogopslag wat u te bieden hebt.
2) Snelheid
Wij weten precies wat ervoor nodig is om uw bedrijf goed voor te bereiden op een voorgenomen verkoop. Dankzij de ervaring en expertise van onze parttime CFO hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden. U bespaart daardoor aanzienlijk op tijd en kosten.
3) IJzersterke onderhandelingspositie
Door de waarde van uw bedrijf én de achterliggende processen te optimaliseren in de jaren voordat u uw bedrijf verkoopt, creëert u de optimale onderhandelingspositie.
4) Maximale opbrengst
Of u nou uw pensioen wilt aanvullen of de verkoopopbrengst wilt aanwenden voor een nieuwe onderneming, dankzij de verkoopklaar-strategie van CFO Capabel profiteert u maximaal van de bedrijfsverkoop. U de beste prijs, uw koper waar voor zijn geld.

TURNAROUND MANAGEMENT
Gaat het al een tijd niet lekker met uw bedrijf? Ziet u dat er dringend iets moet gebeuren? Maar weet u niet waar u moet beginnen om de neerwaartse spiraal te doorbreken? De parttime CFO van CFO Capabel helpt u graag hierbij.

- De voordelen van onze parttime CFO
1) Snelheid
Verkeert uw bedrijf in een crisissituatie, dan is tijd uw grootste tegenstander. De parttime CFO heeft veel ervaring met turnaround management, en weet precies wat nodig is om de neerwaartse spiraal van uw onderneming te doorbreken. Dit maakt snel en effectief ingrijpen mogelijk en voorkomt dat u nog verder in zwaar weer belandt.
2) Sterke sparringpartner
Uw onderneming redden uit een crisis vraagt veel van u. Zeker als u dit nog niet eerder bij de hand hebt gehad, kunt u behoefte hebben aan een sterke sparringpartner die wel beschikt over de benodigde kennis en ervaring. Onze parttime CFO staat u bij met raad én daad tijdens het hele turnaroundproces.
3)Geen emotionele betrokkenheid
Als CFO hebt u hart voor uw zaak en uw mensen. Dat maakt ingrijpende besluiten nemen en vooral doorvoeren erg moeilijk. De parttime CFO heeft geen emotionele betrokkenheid bij uw bedrijf, en kan daardoor makkelijker lastige knopen doorhakken. Daarbij staat aandacht voor zowel de emotionele impact als de concrete gevolgen voorop.
4)Betaalbaar
Wij begrijpen heel goed dat u zich geen fulltime CFO kunt veroorloven, zeker nu uw organisatie er zo slecht voor staat. Daarom is het fijn dat u onze parttime CFO’s al vanaf 1 dag per week kunt inschakelen. Dus wel een CFO met jarenlange ervaring en veel kennis, maar zonder torenhoge rekeningen.

BEDRIJFSINTEGRATIE NA OVERNAME
Eén van de voornaamste redenen waarom fusies en overnames soms mislukken, is te weinig aandacht voor de integratie. Van twee (of meer) bedrijven één gezonde en toekomstbestendige organisatie maken, gaat niet vanzelf. Neemt u een bedrijf over of gaat u fuseren? Een integratieplan helpt u om de beoogde synergievoordelen daadwerkelijk te realiseren. De parttime CFO van CFO Capabel staat u graag bij in dit cruciale proces.

- De voordelen van onze parttime CFO
1) Soepel integratieproces
Wij weten precies wat ervoor nodig is om de integratie van uw bedrijven goed voor te bereiden. Dankzij de ervaring en expertise van onze parttime CFO hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden. Uw integratieproces verloopt hierdoor snel en soepel.
2) Realisatie van beoogde synergievoordelen
Samen met u stelt de parttime CFO alles in het werk om de integratie zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Zo bent u in staat om de synergievoordelen die u beoogde met de fusie of overname, daadwerkelijk te realiseren.
3) Meer grip op uw integratiekosten
In het integratieplan calculeren wij ook de verwachte kosten. Deze zetten we af tegen het verwachte rendement van de integratie. Met onze bewezen aanpak en de kennis en ervaring van de parttime CFO voorkomen we onaangename verrassingen en houdt u grip op de integratiekosten.
4) Succesvolle ‘samensmelting’ van bedrijfsculturen
Naast de praktische kant van het integratieproces besteedt de parttime CFO veel aandacht aan het creëren van urgentiebesef en draagvlak bij alle medewerkers. Ook het overbruggen van cultuurverschillen is belangrijk, hierdoor ontstaat ruimte voor een nieuwe, breed gedragen bedrijfscultuur.

BEDRIJFSFINANCIERING
Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Een bedrijfspand kopen of investeren in nieuwe technologie? Of heeft u meer werkkapitaal nodig om uw groeiplannen te realiseren? Waar u het geld ook voor nodig heeft, het aantrekken van de juiste bedrijfsfinanciering is van vitaal belang om verder te kunnen. Evenals het vinden én overtuigen van een geschikte financier.

- De voordelen van onze parttime CFO
1) Inzicht en perspectief
Onze parttime CFO helpt u bij het opstellen van een haalbaar financieringsplan. Dit geeft niet alleen inzicht in uw plannen en welk bedrag er nodig is om ze te realiseren, maar ook in hoe u aan uw financiële verplichtingen kunt blijven voldoen en hoe u uw investering weer terugverdient.
2) Meer financieringsmogelijkheden
Bij CFO Capabel hebben we veel kennis van en ervaring met diverse vormen van financiering. Daardoor kunnen we u uitstekend adviseren over de juiste (combinatie van) financieringsvormen. Wellicht zijn er zelfs mogelijkheden waar u nooit eerder aan heeft gedacht.
3) Uitgebreid financieel netwerk
Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u eenvoudig in contact brengen met financiële partijen. Wij kennen hun aanbod en geven u onafhankelijk advies over welke financieringsvorm bij u past. Ook tijdens onderhandelingen met financiers staan wij u graag bij.
4) Vertrouwen
Wij weten precies precies waar banken en andere financiers op letten bij het beoordelen van uw aanvraag. De parttime CFO helpt u om dit duidelijk en volledig te verweken in uw financieringsplan. Zo geeft u potentiële financiers.


Contactgegevens
De Helling 6
3911 VA Rhenen
T: 085-1051195
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: -
Jaaromzet: -