< Terug naar alle leden

Uitzendbureau Tot Uw Dienst Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

WIJ ZIJN ER VOOR JOU, ALTIJD!

Uitzenden volgens Tot Uw Dienst. Wij werven, selecteren, bemiddelen en begeleiden Nederlandse en Oost-Europese uitzendkrachten. Dat doen we voor uiteenlopende branches, waarvan productie, logistiek, constructie, infra en bouw de meest in het oog springende zijn. We zijn er voor piekopvang tot structureel management van uw arbeidspool. Opdrachtgevers ontzorgen we, terwijl kandidaten de voldoening ervaren die betaald werk kenmerkt. We bemiddelen met respect voor ieders waarden.

ALTIJD IN BEWEGING
De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het is tijdrovend en duur om alle ontwikkelingen op de voet te volgen. Dat doen wij voor u! We zijn voortdurend op de hoogte van de jongste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Wij vinden voor u de juiste mensen, ongeacht het economisch klimaat.

- WERKGEVERS
Een uitzendbureau heeft alleen bestaansrecht met tevreden opdrachtgevers en arbeidskrachten. Daarom hebt u bij ons uw eigen contactpersoon. Zo nemen wij u alle rompslomp uit handen. Want werven en uitzenden is maatwerk, met een dienst die u op het lijf geschreven is!

- WERKNEMERS
Wij kunnen ons voorstellen dat werken in een vreemde omgeving veel vragen bij je oproept. Daarom houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen. We introduceren je in je nieuwe werkomgeving en regelen zaken als huisvesting, papieren en vervoer van en naar je werk. Ook nadat je geplaatst bent, houden we contact met je.

- DETACHERING
Wilt u personeel dat flexibel inzetbaar is op projectbasis? Tot Uw Dienst regelt het!

- WERVING EN SELECTIE
Vacatures zijn niet altijd makkelijk in te vullen. Tot Uw Dienst zorgt voor de perfecte match.

WE DOEN HET SAMEN!
Tot Uw Dienst is overtuigd van de kracht van samenwerking. Succes bereik je alleen met een sterke band tussen werkgevers, uitzendkrachten en onze eigen uitzendorganisatie.

Wij genieten ervan wanneer onze bemiddeling bijdraagt aan het succes van zowel bedrijven en instellingen als onze uitzendkrachten. Daar doen we het allemaal voor!

- WAAROM?
Een gemotiveerde medewerker draagt bij aan het succes van een onderneming of instelling. En andersom! Daarom is het onze overtuiging dat iedere organisatie recht heeft op de uitzendkracht met de beste match. En dus richten onze diensten zich op het behalen van optimaal resultaat. Voor werkgever én werknemer. Ons team is daar op samengesteld: afspraken komen we na en we blijven voortdurend zoeken naar manieren om het nóg beter te doen.

- EEN DUURZAME RELATIE
Voor een werkelijk duurzame relatie is het belangrijk regelmatig de samenwerking te evalueren. Dat doen we met criteria die we in overleg samenstellen.

Zo kunnen we als gelijkwaardige partners samenwerken en blijft onze dienstverlening transparant en betrouwbaar. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Tot Uw Dienst!
www.totuwdienst.nlContactgegevens
Houtzagerijstraat 22
5451HZ Mill
T: 0485-470026
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -