< Terug naar alle leden

Mayet Mediators West Brabant Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

EEN CONFLICT LOSSEN WE MÉT ELKAAR OP!

Mayet Mediators werken met compassie, vanuit het hart. Zacht op de persoon, verbindend in communicatie, doortastend als het moet.

Ons diepste verlangen: Bijdragen aan het voorkomen en verminderen van conflicten.

Bij Mayet Mediators werken daarom mensen-mensen, die het liefst een échte verbinding tussen mensen onderling tot stand brengen. Zodat er meer begrip, empathie en ruimte ontstaat.

In 1999 werd Mayet Mediators opgericht onder de naam Bureau Mayet. In 2009 zijn Gert Vonk en Charlotte Verbraak full time en professioneel in conflicten gaan bemiddelen.
Gedreven door het geloof dat ieder mens streeft naar vrede en harmonie en in vrijheid zichzelf mag zijn. En wanneer dat even niet zo is, omdat je in een conflict bent beland of gaat scheiden, dan hoef je er bij Mayet niet alleen voor te staan. We bemiddelen door het inzetten van verbindende / geweldloze communicatie en we brengen ‘orde in de chaos’. Mét elkaar zorgen we voor oplossingen, zodat je weer ruimte mag voelen en gelukkig mag worden.

Mayet Mediators hebben ruime levenservaring en staan als mediator in hun kracht. Naast scheidingsbegeleiding is Mayet Mediators uitgegroeid tot expert in het bemiddelen in complexe conflicten en bij complexe systemen. De zelf ontwikkelde, unieke bemiddelingsmethode is daarbij een zeer efficiënt middel geworden in de mediations.

Verschillende soorten mediation, aangeboden door Mayet Mediators:
- Scheidingsmediation
Wanneer je gaat scheiden en mediation nodig hebt bij alle juridische en emotionele uitdagingen, het ouderschapsplan etc.

- Arbeidsmediation
Van een conflict op het werk word je ziek. Voorkom ziekteverzuim en kies voor mediation. Wanneer je er samen niet meer uitkomt, stappen we naadloos door in respectvolle exit- mediation.
-Teamontwikkeling / conflictcoaching
Is er sprake van onrust of onveiligheid in een team? Leer beter (verbindend) communiceren, feedback geven en gezond een conflict uitspreken als team.

- Zakelijke mediation
Speelt er een zakelijk conflict waar samen niet uit te komen is? Dan is mediaton de oplossing.

- Familie mediation
Speel er een conflict binnen de familie? Blijf met elkaar in gesprek middels familie mediation.

- Vertrouwenspersoon
Zoekt je bedrijf of organisatie een ervaren en deskundig vertrouwenspersoon? Mayet Mediators levert maatwerk voor zowel de kleine zelfstandige met tien personeelsleden als grote, landelijk opererende bedrijven.

Instagram: https://www.instagram.com/mayetmediatorswestbrabant/?igshid=MTNiYzNiMzkwZA%3D%3D&utm_source=qr

Facebook:
https://www.facebook.com/people/Mayet-Mediators-West-Brabant/61552923260501/


Contactgegevens
Den Berg 16 A
4661KZ Halsteren
T: 085–7730212
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: -
Jaaromzet: -