< Terug naar alle leden

BVM Design - Engineering Branche: Industrie, Overig industrie

Thumbnail
Bedrijfsomschrijving

ONZE CREATIVITEIT, UW VOORSPRONG

BVM is een product ontwikkelingsbureau waarbij ergonomie, design, techniek en functionaliteit centraal staan. We doen dit vanuit een geïntegreerde benadering waarbij we doordachte keuzes maken. We ontwikkelen hoogwaardige industriële producten. Van innovatieve apparaten tot digitale oplossingen en meer.

DIENSTEN
- Productontwikkeling
Bent u opzoek naar een partner om uw ideeën te realiseren? Of een bestaand product naar een hoger niveau te brengen? Wij ondersteunen u door het gehele product ontwikkelingsproces.

BVM heeft expertise binnen de gebieden productontwerp, engineering en manufacturing. Zowel voor de consumentenmarkt alsook voor professioneel gebruik.

- Software
Software is een onmisbaar onderdeel van hedendaagse producten. Of het nu gaat om dataverzameling, digitale gebruikersinteractie of automatisatie, wij helpen uw product klaar te maken voor de toekomst.

- Productinnovatie
Wilt u de volgende stap maken op het gebied van circulair ondernemen? Of stappen maken op het gebied van standaardisatie? BVM denkt met u mee en begeleidt op gebieden zoals product circulariteit, schaalbaarheid en modulariteit.

- Wie is BVM
BVM is opgericht door Berry van Mil. Productontwerper en engineer met ervaring in diverse disciplines binnen het domein product ontwikkeling zoals productontwerp, engineering en manufacturing. Waar nodig kan er voor specialistische kennis geleund worden op een breed intern netwerk.

Bij mij staan jij en de eindgebruiker van jouw product centraal. We brengen samen de situatie in kaart, definiëren het project, en gaan op zoek naar de juiste oplossing.

- Ontwerpfilosofie
Eenvoud: alles kan eenvoudig
Innovatie: nieuwe ideeën en technologieën
Duurzaam: milieubewust en lange termijn


Contactgegevens
Tuinbouwlaan 1 A23
4817LE Breda
T: 06-20034558
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: -
Jaaromzet: -