< Terug naar alle leden

Artisan Printing Service Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Wij drukken alles in de meest intense kleuren op uw product!

DOL OP EEN UITDAGING!
Heb je een product dat moeilijk te bedrukken is? Daar zijn wij gek op! Artisan Printing Service is gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof en metaal.
Wij hebben de middelen én de kennis om inkt te laten schitteren op producten in alle soorten, maten en vormen. Met zeefdruk, tampondruk, foliedruk en digitaal printen kunnen wij aan al je wensen voldoen: daag ons uit!

WAAROM ARTISAN PRINTING SERVICE?
- 36 JAAR VAKMANSCHAP
De mensen van Artisan Printing Service delen hun vakkennis graag met u. We adviseren over druktechnieken en zoeken naar de meest geschikte oplossing.
- BETROKKENHEID
Wij zijn flexibel en bieden een goede service. We zijn pas tevreden als u dat bent!
- KORTE DOORLOOPTIJD
Ons productieproces is zo gebouwd dat de snelheid gewaarborgd is. Kleine en grote series.

OVER ONS
36 jaar geleden bouwden Jack Peters en Bart van der Maat tampondrukmachines. Al snel kregen ze de vraag of ze met die machines ook bepaalde items konden bedrukken. Dat konden ze zeker en na verloop van tijd werd dit hun core business: het bedrukken van materialen zoals kunststof en metaal in alle maten en vormen. Ze stopten met de verkoop van machines maar namen de kennis mee. Artisan Printing Service groeide en bloeide. Er werkt inmiddels een hecht team van professionals onder leiding van Jeroen en Sander Peters (Zonen van Jack). Het liefst zetten zij hun tanden in een stevige uitdaging: manieren vinden om moeilijke producten te bedrukken.

METAAL BEDRUKKEN
Wil jij je logo bedrukken op metaal? Wij zijn in staat om onze machines zo te moduleren dat we objecten in alle vormen kunnen voorzien van een opdruk. Door ons is een logo bedrukken op metaal eenvoudig te realiseren. Ook verwerken we vlakke platen tot een grootte van maximaal 250 cm x 150 cm op onze grootformaat zeefdrukmachine.
Met onze digitale printer zijn wij in staat om fotokwaliteit te bedrukken op metaal. We zetten full colour logo van extreem hoge kwaliteit op metaal. Ideaal wanneer u ow logo op lage aantallen wilt laten drukken op metaal. Het maximale formaat van het product voor deze techniek is 88 cm x 33 cm, met een maximale producthoogte van 10 cm. Digitaal printen op aluminium platen is zeker mogelijk. Het resultaat is slijtvaster op geanodiseerd, gecoat of in kleur gespoten aluminium.

KUNSTSTOF BEDRUKKEN
De soort kunststof die we niet kunnen bedrukken, moet nog worden uitgevonden! Artisan Printing Service is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei kunststofhalffabricaten. Met alle druktechnieken die we in huis hebben kunnen we uw product voorzien van een logo, tekst of verfraaiing in kleine en zeer grote oplages.
Artisan is al meer dan 30 jaar de schakel voor spuitgietbedrijven. De bekende thermoplasten zijn: ABS, PVC, polyetheen, polypropeen, polyamide, polystyreen en polycarbonaat. Deze kunststof halffabricaten voorzien wij elke dag weer van de mooiste opdrukken. Alle andere kunststoffen worden eerst in ons laboratorium onderworpen aan een hechtingstest. Deze test geeft aan welke inkt het beste resultaat geeft en of er eventueel een voorbehandeling nodig is om het logo onuitwisbaar te maken.

GROOT FORMAAT BEDRUKKEN
Artisan Printing Service is goed in het verzorgen van een zeefdruk op een groot formaat. Met onze unieke grootformaat zeefdrukmachine drukken we kleine en grote oplages. Het is met onze grootformaat zeefdrukmachine mogelijk om onder andere PMMA of polycarbonaat plaatmateriaal voor in bosbouwmachines en ME-voertuigen te bedrukken. Dit is een unieke service die vele klanten uit heel Europa en zelfs daarbuiten naar ons bedrijf in Valkenswaard trekt. Natuurlijk bedrukken wij ook nog andere oppervlaktes naast PMMA of polycarbonaat plaatmateriaal. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:
- Geluidschermen
- Windows voor bosbouwmachines
- Kunststof autoramen
- Panelen voor ziekenhuis kinderbedjes
- Helikopter windows (PAL-V)

DRUKTECHNIEKEN
- Tampondruk
Bij tampondrukken wordt de inkt op het product overgebracht via een siliconen drukkussen. Omdat dit kussen (de tampon) elastisch is, kan het zich aanpassen aan het te bedrukken oppervlak. Zo kun je dus ook gevormde producten bedrukken. In één kleur of full colour. Artisan Printing Service heeft de ontwikkelingen op het gebied van tampondruk altijd nauwlettend in de gaten gehouden. Wij zijn ook blijven investeren in deze prachtige druktechniek en beschikken daardoor over hypermoderne tampondrukmachines.
- Zeefdruk
Zeefdrukinkt dekt bijzonder goed en kan daardoor ook worden gedrukt op een donkere ondergrond. Met deze techniek kunnen we drukken op vlakke, cilindrische of licht conische producten. Wie ‘zeefdruk’ zegt, zegt ‘onbegrensde mogelijkheden’. Wij kunnen onze machines zo moduleren dat vrijwel elk product bedrukt kan worden. Kunststof covers, rvs-behuizingen, reclameborden en bedieningspanelen. En natuurlijk ook textiel, zoals bedrijfskleding, petten en tassen.
- Foliedruk
Foliedruk is een druktechniek waarbij een magnesium cliché wordt verwarmd en de kleurfolie wordt overgebracht op het product. Bij foliedruk wordt er geen inkt gebruikt. U kunt kiezen voor een matte of glanzende folie, alle kleuren en sprankelende metallics. Het product krijgt daarmee een chique uitstraling en geeft een stukje meerwaarde aan uw product.
- Digitaal printen
Omdat de voorkosten minimaal zijn, is dit een goedkope manier voor het drukken van kleine oplages. Onze digitale printers werken bovendien met een uv-drogende inkt. Deze inkt bevat geen oplosmiddelen die belastend zijn voor het milieu. Zo dragen we een steentje bij aan een CO2-neutrale productie.


Contactgegevens
De Vest 2
5555XL Valkenswaard
T: 040-2042485
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: -
Jaaromzet: -