< Terug naar alle leden

SpringX Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

SAMEN SPRINGEN, SAMEN GROEIEN

SpringX staat te springen om jouw organisatie duurzaam te helpen groeien! Dat doen we door de beleving van jouw medewerkers en klanten te optimaliseren en je in- en externe relaties positiever te maken. Waarom? Dat antwoord is simpel: met meer positiviteit hebben jouw medewerkers meer plezier in hun werk, presteren ze beter, blijven ze langer bij jou werken en worden ze ambassadeur van jouw organisatie.

Gelukkige medewerkers en positieve relaties met jouw klanten leiden tot meer klantwaarde en -loyaliteit. Dé belangrijkste componenten voor winstgevendheid en duurzame groei.

- Pragmatisch maatwerk
We springen niet zomaar in het diepe. Wij van SpringX werken met pragmatische programma’s en baseren onze diensten op objectieve metingen, voldoende en juiste data, heldere analyses, haarscherp inzicht en vooral positieve acties. Natuurlijk beginnen we op het punt waar jij gebleven bent. De ene organisatie start net met écht luisteren naar medewerkers en klanten, de andere organisatie weet al wat er moet veranderen maar vindt het lastig om daar concrete en doelgerichte acties bij te vinden. Wij helpen je om de sprong te maken en op pragmatische wijze verbeteringen in medewerkerbeleving en klantbeleving te realiseren.

- Denkers en doeners
Onze consultants hebben kennis én praktijkervaring. Wij hebben zelf met de poten in de klei gestaan en achter het toetsenbord gezeten. We maken dankbaar gebruik van onze jarenlange ervaring als managers in het bedrijfsleven. Wij zijn denkers én doeners. We blijven niet langs de zijlijn, maar springen mee en zorgen ervoor dat de landing zacht zal zijn.


Contactgegevens
Burgermeester Broxlaan 6 A
5041 SB Tilburg
T: 0651255010
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -