< Terug naar alle leden

Macanta Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Meer waarde door maatwerk: Breng je bedrijf naar een hoger niveau met een software oplossing op maat.

Software op maat van Macanta heeft de kracht om je bedrijf te transformeren. Van het automatiseren van interne processen tot geavanceerde klantgerichte portalen, Macanta helpt je bij de realisatie ervan. Kortom; meer waarde door maatwerk!

OPLOSSINGEN EN DIENSTEN
- Portalen
Een portaal kan toegang bieden tot de achterliggende systemen in je organisatie. Geef je medewerkers, klanten of leveranciers op ieder gewenst moment toegang tot de informatie die zij nodig hebben.

- Dashboards
Alle belangrijke KPI’s in één overzichtelijke weergave. Maak bedrijfsprocessen meer inzichtelijk met een op maat ingericht dashboard.

- Koppelingen en integraties
Maak je gebruik van verschillende applicaties of systemen? Benut deze optimaal door te kijken naar de integratiemogelijkheden en koppelingen van je huidige software.

- Web applicaties
Van innovatieve Low-Code applicaties tot een state-of-the-art SaaS oplossing; Macanta verzorgt de implementatie.

- Standaardoplossingen
Soms is de oplossing voor een business case simpeler dan je denkt. Ontdek de verschillende standaardoplossingen van Macanta.

- Advies en begeleiding
Behoefte aan (nieuwe) software? Macanta denkt graag met je mee en biedt advies op maat of begeleiding bij je project.

Samen werken voor het beste resultaat: Niet zomaar leverancier, maar pártner.
Een begrip in de wereld van maatwerk software. Al sinds 2009 ontwikkelt Macanta innovatieve softwareoplossingen voor bedrijven in tal van sectoren. Naast kennis en ervaring op het gebied van software ontwikkeling, zit ondernemen in de genen van Macanta. Dit merk je in de gesprekken die wij voeren en de manier hoe een opdracht benaderd en uitgevoerd wordt. Wij stellen onze klant altijd centraal en streven naar een langdurige relatie als software partner.

IEDERE DAG EEN STAPJE BETER
Innovators en specialisten. Meedenkers en vragenstellers. Wij willen zoveel mogelijk waarde toevoegen met onze software oplossingen. Want software oplossingen gaan niet alleen over techniek. Ze gaan ook, of juíst, over mensen. De mensen die er mee werken, die ze gebruiken. Ze moeten in het teken staan van je bedrijf, van jouw wensen en van wat je nodig hebt om zo goed mogelijk uw werk te kunnen doen. Dát is onze missie en waar we voor staan. Wij willen uitblinken, zodat jij kan uitblinken.


Contactgegevens
Ettensebaan 35
4813 AH Breda
T: 076-2055000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: -
Jaaromzet: -