< Terug naar alle leden

BO-AIR Luchtbehandeling Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij BO-AIR: Compleet in duurzame luchtbehandeling.

DE KRACHT VAN BO-AIR
Op het gebied van klimaatbeheersing levert BO-AIR al jarenlang een uitgebreide range Ecovent hoog rendement WTW units. Overal waar ventilatie wenselijk en/of noodzakelijk is zoals in kantoren, scholen, winkels, restaurants, sportaccommodaties en zwembaden zorgen de units en installaties van BO-AIR voor een perfect binnenklimaat met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Bovendien voldoen de units aan de steeds strenger wordende eisen die worden gesteld op het gebied van binnenklimaat en energiebesparing. Als totaalleverancier levert BO-AIR voor iedere branche en voor elk project in zowel nieuwbouw als renovatie de juiste producten en indien gewenst complete systemen op het gebied van:
> Luchtbehandeling
> Luchtontvochtiging
> Airconditioning
> Ventilatie
> Warmtepomp systemen

- Energiebesparende producten en materialen
Behalve kwaliteit staat ook de zorg voor het milieu hoog in ons vaandel. Zo passen wij voor de fabricage van onze luchtkanalen hoogwaardige isolerende materialen toe, zoals PIR hardschuim, waardoor de kanalen energiebesparend zijn. Ook de 100% geïsoleerde schuimverbindingen dragen bij tot een aanzienlijke energiebesparing.

- Maatwerk in elke toepassing
Met onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende toepassingen in onder meer horecazaken, winkelbedrijven, kantoorgebouwen, industrie, scholen en zwembaden staan wij tijdens het bouwproces garant voor doordacht maatwerk en bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Of het nu gaat om kleine of grote projecten in nieuwbouw of renovatie . Elke situatie elk project is uniek. Zowel op het technische als op het commerciële vlak. Wij beschikken over een ervaren team en bieden deskundige projectondersteuning en oplossingen op maat, desgewenst van de lege werktekening tot en met het in bedrijf stellen van de complete installatie.

Wij bieden alle werkzaamheden uit één professionele hand:
> Ontwerp en advies
> Engineering
> Uitvoering
> Begeleiding
> In bedrijfstelling

- Snelle levering – geen vertraging.
BO-AIR beschikt over een ruim assortiment componenten en onderdelen voor luchtbehandeling units en installaties. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij deze snel leveren waardoor er geen onnodige vertraging voor onze opdrachtgevers hoeft op te treden in de realisatie van het project.

- Optimale service
Ook na het in bedrijf stellen van de installatie zal een deskundig onderhoud vereist zijn. Dit garandeert een goede werking en bedrijfszekerheid van de installatie, waardoor een hoog rendement en comfort blijft gehandhaafd, tegen een laag energieverbruik. Door het afsluiten van een onderhoudscontract met BO-AIR kunt u altijd een beroep doen op onze ervaring en deskundigheid. Dat zorgt voor u en uw klant voor extra zekerheid en vertrouwen.

BO-AIR IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

- Warmtepomp systemen
Door de ontwikkelingen die gaande zijn, zal in de nabije toekomst de vertrouwde gas CV ketel verdwijnen en plaats maken voor andere verwarmingsmethoden. Een uitstekend en bovendien milieuvriendelijk alternatief voor de huidige gasverwarming is de warmtepomp.

BO-AIR is klaar voor de toekomst en biedt een uitgebreid programma warmtepompen van diverse topmerken.
Ook kan BO-AIR indien gewenst zorg dragen voor de complete installatie, vanaf de werktekening tot en met het in bedrijf stellen van het systeem.

- Airconditioning
Ook op het gebied van airconditioning is BO-AIR een betrouwbare en veelzijdig specialist. Door de ruime ervaring op het gebied van zowel airconditioning als luchtbehandeling is BO-AIR in staat de juiste afstemming van apparatuur te realiseren. Dit impliceert dat de installaties in de praktijk optimaal en bedrijfszeker zullen functioneren. Zeker met de steeds hogere temperaturen in ons land een aangename zekerheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BO-AIR u kan bieden op het gebied van warmtepomp systemen en airconditioning neem dan contact met ons op.

PRODUCTEN
- WTW units / Luchtbehandelingskasten
- Zwembad klimaatbeheersing


Contactgegevens
Thomas Edisonweg 37
5151 DH Drunen
T: 0416-387250
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: -
Jaaromzet: -