< Terug naar alle leden

CTS Automation Branche: Industrie, Ingenieursbureau

Bedrijfsomschrijving

CTS Automation is een jong ambiteus en vooruitstrevend bedrijf, dat spat van de energie om haar klanten te helpen bij hun technische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in Hardware engineering (Eplan p8, Pro panel).

Wij verzorgen en ondersteunen u bij de standaardisering van uw technische processen. Ook begeleiden wij u bij uw automatiseringsprojecten.

Heeft u een technisch vraagstuk of een project, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

MISSIE
CTS Automation heeft als doel om oplossingsgericht, met oog voor kwaliteit, veiligheid en innovatie, binnen de gestelde normen en richtlijnen de klant het maximale te leveren.

VISIE
CTS Automation staat zoals de naam al doet vermoeden voor verbondenheid. Wij proberen de verbinding te maken tussen klant en machine.
"Het doel van onze klant is ook ons doel"

DIENSTEN
- Hardware engineering
De afdeling engineering levert maatwerk in besturingstechnologie. Onze hardware specialisten hebben ervaring in het ontwerpen en engineering van besturingsvraagstukken. Deze ervaring kunnen zij inzetten op basis van een door u aangeleverde functionele specificatie, desgewenst kunnen wij deze voor u verzorgen.
Van specificatie tot functioneel ontwerp om tot een compleet werkende machine te komen, is het belangrijk om eerst uw wensen, eisen en specificaties helder te krijgen. Samen met u en onze hardware engineers bespreken we deze en stellen wij een functioneel ontwerp op.

- Standaardisatie
Wij zijn in staat om uw project niet alleen technisch tot een succes te maken, maar ook een goede basis te leggen waarop u uw projecten kan bouwen.
 Tekenstandaard
 Macro bibliotheek
 Artikelbeheer

- Projectbegeleiding
"Het doel van onze klant is ook ons doel".
Bij elk project maakt CTS Automation het doel van de klant ook haar doel. Dankzij onze gestructureerde aanpak, resultaatgerichtheid en creativiteit brengen wij projecten tot een succesvol einde. Volledig, binnen budget en op tijd.

- Externe projecten
CTS levert capaciteit en/of expertise om uw project(en) te ondersteunen. Dit kan ook op uw locatie met onze medewerkers. U bent zelf volledig betrokken bij het project en maakt gebruik van onze kennis.

Of het nu gaat om project(bege)leiding, hardware engineering, paneelbouw, installatie. wij ontwerpen, bouwen en/of installeren volgens uw ideeën en wensen. Natuurlijk volgens de juiste normen en oog voor veiligheid


Contactgegevens
Doctor Huub van Doorneweg 8 C
5753 PM Deurne
T: 06-25086369
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -