< Terug naar alle leden

Drie-O Automatisering Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Drie-O, de ICT specialist in netwerken, cloud, security, data-analyse en het digitaliseren/ automatiseren.

Wij zijn Drie-O, sinds 1996 actief als ICT dienstverlener in de regio. Wij ontzorgen MKB bedrijven op het gebied van hun ICT vraagstukken. Deze vraagstukken gaan over netwerk- en werkplekbeheer, cloud oplossingen, het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en het inzichtelijk maken van data voor bedrijven middels het realiseren van dashboards.

Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in een cirkel van 30 kilometer rond Sint-Oedenrode. Je moet hierbij denken aan de gemeentes Meierijstad (bestaande uit Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode), Eindhoven, Son en Breugel, Best, Boxtel, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Sint-Michielsgestel en Bernheze. Daar wij veel samenwerken met partners fungeren wij voor onze klanten als het aanspreekpunt voor alle ICT zaken.

Wij leveren de hard- en software en doen de installatie en beheer hiervan, zorgen voor de internetdiensten zoals verbindingen, domeinnamen en webhosting en we werken met de software van Microsoft zoals Windows 10 en 11, Windows Server, Microsoft 365, Power BI, SharePoint, OneDrive, Teams en OneDrive. Ook Wifi netwerken op basis van Unifi welke naadloos integreren met jouw bedrijfsnetwerk behoren tot één van onze specialiteiten.

Onze medewerkers zijn goed geschoold en hebben een brede ervaring op ICT gebied.

- Herken jij deze problemen?
ICT dient voor organisaties gewoon te werken en mocht er ooit iets niet werken dat dit snel en kundig opgelost wordt. Maar in de praktijk blijkt dit niet altijd het geval want wij zien vaak dat organisaties tegen onderstaande problemen aan lopen:

Men onaangenaam verrast wordt door onvoorziene ICT kosten, zich zorgen maken over de beveiliging van hun ICT netwerk, dat de ICT middelen hen onvoldoende ondersteunen in de bedrijfsvoering en dat de ondersteuning van de ICT leverancier te wensen over laat.

Gevolg hiervan is dat bedrijven te veel tijd en geld kwijt zijn aan ICT, te weinig gebruik maken van de technologische ontwikkelingen waardoor hun concurrentiepositie onder druk komt te staan.

Hoe het ook kan? Wij bieden jou de werkplek en ondersteuning die bij jou past!

Wij bieden je een werkplek die past bij jouw organisatie, welke je optimaal ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden, welke uitstekend beveiligd is en wanneer zich dan toch onverhoopt problemen voordoen deze snel en kundig opgelost worden.

Naast een fijne werkplek bieden wij je, in samenwerking met onze partners, ook advies bij de aanschaf van hard- en software, lease oplossingen, WiFi netwerken, beheer van jouw domeinen, hosting website en aanleggen en beheer van je internetverbinding. Zo heb je één aanspreekpunt voor al je ICT diensten. Lees meer op ondersteunende diensten.

- De functionaliteit die jij wenst
Met genoemde werkplekken kun je over de functionaliteit beschikken zoals jij die wenst:
> Productiviteit, je dagelijkse werk goed uit kunnen voeren.
> Samenwerken en bereikbaarheid.
> Dagelijks inzicht in je bedrijfsvoering en geautomatiseerde bedrijfsprocessen.
> Onafhankelijk van tijd locatie kunnen werken.


Contactgegevens
Jan Tinbergenstraat 4 C
5491 DC Sint Oedenrode
T: 0413-490620
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: -
Jaaromzet: -