< Terug naar alle leden

TeleVoip Totaal BV Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

- De ontzorgende provider
Hebben we het over ‘telecom’, dan wil je waarschijnlijk maar één ding: een provider die snel en deskundig voor een betrouwbare verbinding zorgt. Televoip Totaal biedt allerlei diensten omtrent telefonie en internet aan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe provider voor VoIP, cloudtelefonie of koper- en glasvezelverbindingen, bij ons zit je goed. Zo brengen wij optimale connecties tussen jouw bedrijfspand(en) en de openbare infrastructuur tot stand. We zijn steevast helder over de mogelijkheden, en bieden proactief ondersteuning en advies. Jouw onestopshop dus, of je nu voor de scherpste prijs of de allernieuwste technologieën gaat. Met altijd een passend en werkend telecompakket. Zonder ruis op de lijn.

- Wat kunt u van Televoip Totaal verwachten?
> FLEXIBEL
Een extra telefoonnummer nodig of juist nummers opzeggen? Nú bedacht betekent vandaag nog ingeregeld. Op- en afschalen is altijd mogelijk, omdat we graag meebewegen met jouw organisatie.

> 24/7 HULP EN ADVIES
Telecommunicatie kent geen openingstijden. Daarom zijn wij 24/7 voor ondersteuning bereikbaar. Of je nu hulp of advies nodig hebt, wij zijn slechts één berichtje of belletje van je verwijderd.

> KOSTENBESPAREND
Met onze scherpe tarieven moet het wel héél gek lopen, wil je niet voordeliger uit zijn dan bij een andere partij. Je factuur valt vaak tot wel 40% lager uit.

> ACTUELE KENNIS
Wil je optimaal adviseren, dan moet je weten waarover je praat. Met een schat aan actuele vakinhoudelijke kennis, ervaring en mankracht in huis durven we met zekerheid te stellen: bij ons alleen de beste hulp.

> ONESTOPSHOP
Bij ons vind je alles op het gebied van telefonie onder één dak. Dat betekent korte lijntjes, maar ook al je telefoniegerelateerde zaken op één factuur. Overzichtelijker kan het niet.

> GROOT PARTNERNETWERK
Wij hebben lijntjes lopen met alle aanbieders in Nederland. Hierdoor leveren wij via ieder netwerk. Dat is niet alleen uniek in telecomland, het werkt vooral ook ontzettend prettig. Voor alle partijen.

- Wat is Televoip Totaal?
> Totaalaanbieder
Aanbieder van diensten op het gebied van telefonie en internet en leverancier van aansluitingen; Televoip Totaal is het allebei. Zo dragen we niet alleen zorg voor hoogwaardige koper- en glasvezelverbindingen. We verzorgen ook de daarop leverbare services zoals cloudtelefonie. Dit maakt ons een onestopshop met korte lijntjes, slagvaardigheid en voor ieder wat wils.

> Professioneel en persoonlijk
Televoip Totaal is al meer dan 10 jaar actief in de wereld van telecom, waarbij we sinds jaar en dag een professionele aanpak en een persoonlijke benadering combineren. Dat die manier van werken optimaal resultaat biedt, wijst de dagelijkse praktijk keer op keer uit. ‘Vaste kaders’ en ‘bureaucratie’; die termen doen bij ons dan weer géén belletje rinkelen. Ons enthousiaste en toegewijde team van adviseurs gaat en staat voor snelle service en flexibiliteit. En zet áltijd een extra stap. Voor elkaar. Maar vooral voor onze relaties.

> Telecomsituatie op maat
Of je nu voor de scherpste prijs gaat of de allernieuwste technologieën gebruiken wilt, wij komen graag bij je langs. Voor een inventarisatie van de huidige telecomsituatie en vrijblijvend advies voor de eventuele toekomstige inrichting ervan. Interesse? Neem contact met ons op.


Contactgegevens
Nijverheidsweg 21
5071 NL Udenhout
T: 013-7502285
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -