< Terug naar alle leden

Dutch Code Works Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Op zoek naar digitale oplossingen?
Say no more.

Bij Dutch Code Works staan wij voor no-nonsense kwalitatieve diensten.

- Wat doen wij allemaal?
Wij helpen MKB’ers bij het automatiseren en door ontwikkelen van bedrijfsprocessen door middel van slimme software toepassingen.

- Software op maat
Standaardsoftware is vaak ontoereikend of omslachtig. Voor echt gebruiksvriendelijke en unieke software is maatwerk meestal de beste optie. Maatwerksoftware was vroeger groot en riskant, en we zijn een tijdperk ingegaan met de huidige technologie waarin maatwerk snel kan worden ontwikkeld voor een interessante prijs.

- (Enterprise) Webshops
Online webshops zijn momenteel niet weg te denken uit het online straat beeld. Met onze expertise in het bouwen van maatwerk webshops en hosting en het online vindbaar maken hiervan, kunnen we samen met u een gebruiksvriendelijke en winstgevende webshop ontwikkelen.

- Websites
Tegenwoordig is het belangrijk dat je website opvalt en er professioneel uitziet. Ook is het van belang dat het gebruiksvriendelijk is voor de klant, ook als hij de website op zijn mobiele telefoon of tablet bezoekt. We denken graag met je mee hoe je samen een succesvolle website bouwt. We houden rekening met techniek, uw eisen en wensen en online vindbaarheid.


Contactgegevens
Raambrug 48
5531 AG Bladel
T: 085-0047852
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -