< Terug naar alle leden

Recruitment Now Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Jouw recruitment, onze passie.

Of je nu zoekt naar een partij die de gehele recruitmentafdeling op poten zet, een spraakmakende campagne uit de grond stampt, of je helpt met ijzersterke vacatureteksten. Wij bieden oplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw organisatie. Het resultaat: samen behalen we jouw recruitment doelen zodat je nu en in de toekomst verzekerd bent van de juiste medewerkers.

- RPO & Interim Recruitment
Met Recruitment Process Outsourcing (RPO) starten we een langdurige samenwerking waarbij je jouw recruitment volledig uitbesteed. We helpen jouw organisatie met het opzetten en optimaliseren van jouw recruitmentafdeling zodat je verzekerd bent van de juiste recruitment strategie. Liever tijdelijk een plek opvangen of specifieke kennis in huis hebben? Met onze interim recruitment oplossing springen we tijdelijk bij, of helpen we met diverse recruitment projecten.

- Employer Branding
Met een sterk werkgeversmerk maak je jezelf aantrekkelijk als werkgever. Wat maakt jouw organisatie uniek en waarom ben je een aantrekkelijke werkgever? Op basis van data en sessies met jouw eigen medewerkers bepalen we samen hoe we jouw werkgeversmerk tot een succes maken.

- Recruitment Marketing
In een krappe arbeidsmarkt wil je zo veel mogelijk latent werkzoekenden aanspreken. Met onze creatieve recruitment marketingcampagnes zorgen we ervoor dat jij talent prikkelt en verleidt om bij jou te solliciteren.

Samen behalen we jouw recruitmentdoelen. Dit doen we door onze persoonlijke aanpak én een nieuwe kijk op recruitment. We zijn gespecialiseerd in RPO, interim recruitment, employer branding en recruitment marketing.

- Nieuwe blik op recruitment
Wij geloven dat recruitment anders moet. Daarom geven wij je een nieuwe kijk op recruitment waarbij talent en duurzame relaties centraal staan. Bij ons geen motivatiebrieven en cv’s, maar ijzersterke campagnes en spraakmakende video’s. Alles om de juiste kandidaten te vinden, verleiden en over de streep te trekken.

- We doen het samen
Wij zijn van samen de schouders eronder zetten. Op basis van jouw verhaal, doelen en ambities bepalen we hoe we jouw recruitment op de kaart zetten. Elke organisatie is anders. Daarom zal de aanpak volledig afgestemd zijn op jouw organisatie. Is het plan eenmaal uitgerold, dan bekijken we samen wat goed gaat en waar we kunnen bijsturen.

- Proactief en resultaatgericht
Wij gaan recht op ons doel af. Alles wat we doen, is gebaseerd op data. Zo weten we altijd waar ruimte is voor verbetering. Bovendien hebben we regelmatig met onze specialisten brainstormdagen waarin we al onze (goede en slechte) ideeën op tafel gooien. Zo maken we niet alleen ons eigen werk leuker en beter, maar nemen we ook veel nieuwe ideeën mee naar jouw organisatie.


Contactgegevens
Bijsterhuizen 3133
6604 LV Wijchen
T: 024-2340224
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -