< Terug naar alle leden

HOOGSPOOR Design Light Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

HOOGSPOOR: de ideale partner voor licht en verlichting.

Licht is emotie, dat is de lijfspreuk van HOOGSPOOR Design Light, uw leverancier voor licht en verlichting. Door gebruik maken van hoe u met licht een ruimt ervaart past Hoogspoor de ruimte aan hoe u uw ruimte wil hebben. HOOGSPOOR kan vervolgens zorgen voor het installeren en monteren. Wilt u nog meer comfort en bedieningsgemak in huis of kantoor, dan kunt u terecht bij HOOGSPOOR Domotica advies.

Het bedrijf HOOGSPOOR levert totaaloplossingen voor licht en verlichting, installatie, advies en begeleiding. HOOGSPOOR bestaat uit drie samenwerkende onderdelen: HOOGSPOOR Design Light, HOOGSPOOR Domotica en werkt samen met installatie bureau’s. Op deze manier kunnen we totaaloplossingen garanderen.

- HOOGSPOOR Design Light
Wij verkopen hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten. Bovendien zijn we experts op het gebied van licht advies en het ontwerpen van lichtplannen. Of u nu als particulier, bedrijf of als architect op zoek bent naar oplossingen voor verlichting, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals en kunnen u met al uw vragen over licht en verlichting helpen. Hoogspoor Design Light is aangesloten bij de vakvereniging vPLa, de vereniging van professionele licht adviseurs. Wilt u meer informatie over de vPLa, kijk dan op www.vpla.nl. Ook zijn een aantal mensen lid van Nirla. Nederlands instituut register verlichting adviseur, www.Nirla.nl. ze mogen zich RLA, Register licht adviseur noemen. Deze combinatie zorgt voor onafhankelijke kwaliteit.

- HOOGSPOOR en Domotica
Domotica staat voor geautomatiseerde oplossingen voor verlichting, beveiliging en gebruikersgemak in woningen, kantoren en utiliteitsgebouwen. Hoogspoor Domotica is op dit gebied een nationaal erkende specialist. Wij kunnen u van ontwerp tot installatie van dienst zijn. Wij hebben ruime ervaring in domotica voor particulieren en de zakelijke markt.

- HOOGSPOOR in de prijzen
HOOGSPOOR heeft enkele prijzen gewonnen die uitgeloofd worden aan bedrijven voor het behalen van opmerkelijke resultaten. In 2001 werd de Klankbordprijs aan ons toegekend. Enkele jaren later kregen wij de zogenaamde Kleveringprijs uitgereikt. In 2004 werd HOOGSPOOR genomineerd voor de Master Card Retail Jaarprijs.
Prijzen die ons stimuleren om ons bedrijf op dezelfde, vakkundige manier te blijven runnen.

- HOOGSPOOR: kennis en kunde
Bij HOOGSPOOR lopen ware lichtexperts rond. We hebben o.a. binnenhuisarchitecten in dienst, anderen zijn in het bezit van het diploma Hogere verlichtingskunde of zijn afgestudeerd in HBO elektrotechniek. Stuk voor stuk professionals met een gedegen opleiding en ruime ervaring.


Contactgegevens
Lovense Kanaaldijk 45 1
5013 BJ Tilburg
T: 013-5425182
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1961
Vestigingen: -
Jaaromzet: -