< Terug naar alle leden

Turnaround Advocaten B.V. Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Bij Turnaround Advocaten geven we onze eigen draai aan zaken. Het goed organiseren van uw juridische huishouding is volgens ons essentieel om als ondernemer succesvol te zijn. En om ook in moeilijkere tijden het hoofd boven water te houden. Dit gegeven inspireert ons bij het helpen van bedrijven en ondernemers. Op vele vlakken. Van het begeleiden van een herstructurering of overname tot het voeren van een procedure.

Met het juiste juridische advies en de steun van iemand die achter u staat, zorgen wij ervoor dat u zich kunt focussen op het ondernemen. Wij nemen uw juridische zorgen weg. En als sparringpartner denken we met u mee. Vanuit deze drive en de kennis en ervaring van onze advocaten en curatoren, helpen wij ook u om het beste uit uzelf en uit uw bedrijf te halen.

HOE?
- TOEGANKELIJK
Bij ons geen duur kantoor en moeilijke woorden. We kennen het juridisch vakjargon als onze broekzak, maar vertalen dit voor u naar begrijpelijke taal. U mag van ons transparante en laagdrempelige communicatie verwachten om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen.

Dat moet ook, want wij begrijpen dat uw situatie al lastig genoeg is. U bent juist op zoek naar iemand die u kunt vertrouwen en die u ontzorgt. Iemand die altijd achter u staat.

- HET BESTE RESULTAAT VOOR U
Niet alleen uw juridische kwestie, maar ook u staat bij ons voorop. Als vakidioten zullen we achter de schermen alle kleine lettertjes en mazen in de wet uitpluizen. Maar daar vallen we u verder niet mee lastig.

In gewonemensentaal krijgt u vooraf altijd kort en bondig uitgelegd hoe we u gaan bijstaan en wat de kansen en risico’s zijn in uw zaak.

- SNEL, ACCURAAT EN BETAALBAARWe begrijpen dat uw situatie vraagt om een scherpe prijs. Door onze manier van werken en de bundeling van expertise en ervaring op meerdere rechtsgebieden, kunnen we uw juridische kwestie snel, accuraat en efficiënt aanpakken. En kunnen we functioneren als een volwaardige sparringpartner.

Nadat we de kansen en risico’s in kaart hebben gebracht, mag u van ons een duidelijk overzicht van de kosten verwachten. Dat is het vertrekpunt voor onze samenwerking.

ONZE DIENSTEN IN HET KORT
- Procedures
- Risicoscan
- Overnames
- Turnaround Academy
- Financiering en zekerheden
- Incasso's
- Advies bij faillissementen
- Herstructurering
- Rugdekking aan bestuurders
- Rechtsbijstand aan vrije beroepsbeoefenaars


Contactgegevens
De Rijn 6
5684 PJ Best
T: 085-2010010
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: -
Jaaromzet: -