< Terug naar alle leden

leap3d Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij leap3d - 3D Laserscanning en 3D BIM Modellering voor Infra en Bouw.

Een geslaagd project begint met een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid.

- leap3d creating insights
Kleine verschillen tussen werktekeningen en werkelijkheid kunnen grote gevolgen hebben voor planning, uitvoering én begroting. Bij leap3d brengen we jouw werkelijkheid daarom betrouwbaar in beeld. Of het nu gaat om transformatie, renovatie, herinrichting, inspectie of retrofit; onze methodes zijn wat jij nodig hebt om je werk beter en efficiënter uit te voeren.

leap3d brengt de werkelijke situatie van gebouwen, civiele waterbouwkundige constructies, complexe vormen in industriële omgevingen, machine kamers van schepen en grote terreinen, tot op de millimeter nauwkeurig in beeld. Dit doen we met verschillende methodes, zoals 3D inmeten met behulp van laserscanning en fotogrammetrie, we meten vanuit de lucht met een drone of onder water met behulp van multibeam peilingen.

Op basis van de ingemeten scandata maken we met onze eigen bouwkundig opgeleide modelleurs fit for purpose 3D BIM modellen voor jouw project. Mochten constructie tekeningen ontbreken dan zorgen wij ervoor dat we 2D tekeningen maken op basis van laserscanning.

Door de huidige of toekomstige situatie in 3D te visualiseren, bied je een beleving en maak je snel de projectplannen duidelijk. Dit is belangrijk want omgevingsmanagement is een essentiële factor om je project succesvol te laten verlopen.

Wij maken 3D analyses met behulp van nauwkeurig ingewonnen scandata. Zo constateren we op efficiënte, duurzame, snelle en nauwkeurige manier afwijkingen ten opzichte van bestaande modellen, geometrische vormen en veranderingen gedurende de tijd.

Wij maken jouw werk gemakkelijker en willen hierbij jouw verwachting overtreffen. Pas dan hebben we onze missie echt volbracht.

- 3D INMETEN
leap3d legt de werkelijkheid tot op de millimeter nauwkeurig vast in een digitale kopie met behulp van 3d laserscanning en fotogrammetrie, multibeam peilingen onder water en met een drone vanuit de lucht.

- 3D MODELLEREN
leap3d maakt accurate as-built 3D BIM modellen van gebouwen en civiele constructies op basis van laserscanning en bestaande tekeningen. We maken fotorealistische meshes op basis van laserscanning en fotogrammetrie. Ook leveren we accurate as-built 2d tekeningen indien er geen tekeningen beschikbaar zijn.

- 3D VISUALISEREN
leap3d biedt visuele ondersteuning bij het in beeld brengen van de bestaande situatie en de omgeving. We maken 360° foto's van de projectlocatie waardoor deze virtueel kan worden bezocht. We combineren 3d modellen met de door ons ingemeten omgeving ten behoeve van omgevingsmanagement.

- 3D ANALYSEREN
leap3d analyseert met behulp van 3d scandata afwijkingen ten opzichte van bestaande modellen en geometrische vormen en vergelijking over tijd. Denk hierbij aan deformatie metingen en monitoring van gebouwen en civiele constructies. Met behulp van laserscanning bepalen we volumes van voorraden.


Contactgegevens
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
T: 085-4002060
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: -
Jaaromzet: -