< Terug naar alle leden

Autoschadebedrijf Lambert B.V. Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

- Thuis in autoschade!
Op autoschade zit niemand te wachten. Dat weten wij van Autoschade Lambert B.V. als geen ander. Overkomt het u toch? Dan doen wij er alles aan om de schade aan uw auto zo snel en vakkundig mogelijk te herstellen.

Even over ons: wij zijn goed thuis in autoschade. Met onze wortels in familiebedrijf ‘Lambert’ sinds 1984 spreekt het voor zich dat goede persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel staat. Zo ondersteunen we particuliere en zakelijke rijders graag bij het invullen van schadeformulieren en het regelen van alle verzekeringszaken. Wij bieden u als klant graag een totaalpakket aan om u geheel te ontzorgen.

- Ons klantenbestand, dat spreekt voor zich
Sinds 2008 staat Autoschade Lambert B.V. onder de enthousiaste leiding van Imke en Steffie Brouwers, de dochters van Lambert. Samen met Lambert en alle werknemers hebben zij in de loop der jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Tot de vele tevreden klanten van Autoschade Lambert B.V. behoren particulieren, leasemaatschappijen, klanten uit het midden- en klein bedrijf, grote overheidsinstellingen en grote wagenparken.


Contactgegevens
Grobbendonkstraat 5
5628 RE Eindhoven
T: 040-2480153
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1984
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -