< Terug naar alle leden

DataSol Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Bedrijfssoftware die voor je werkt - Wij maken applicaties op mat, die werkprocessen optimaliseren. Gecreëerd om naadloos aan te sluiten op de eisen van je bedrijf.

- Optimale efficiëntie
Stroomlijn je bedrijfsprocessen, elimineer handmatige taken en automatiseer je workflow voor verbeterde productiviteit.

- Kostenbesparing
Automatiseer 24/7 en verminder menselijke fouten. Bespaar op externe software met één op maat gemaakt systeem.

- Schaalbaarheid
Pas software eenvoudig aan bij veranderingen en voorkom de noodzaak van steeds nieuwe softwareoplossingen.

HOE WERKT HET?
-Maak software zonder geremd te worden door techniek.
Met DataSol Swiss is het mogelijk visueel mooie, krachtige applicaties te maken die bedrijfsprocessen stroomlijnen. Van een relatief eenvoudige en snel te realiseren workflow automatisering tot uitgebreide apps en applicaties voor iOS en Android.

- Visuele editor: Maak de perfecte User Interface (UI).
Met de visuele editor is snel te bepalen hoe front end schermen voor mobiel en desktop er uit komen te zien. Volledig in huisstijl kleuren en lettertypen maken we applicaties die helemaal aansluiten bij de corporate uitstraling van je bedrijf.

- Expressiemaker: Maakt de functies die jij nodig hebt.
Met de slimme expressiemaker realiseren we visueel de functionaliteiten van een applicatie op basis van data, gebruikers en rollen.

Laagdrempelig om te starten: DataSol Swiss is gemaakt met de blik op de toekomst. Het systeem biedt de mogelijkheid om software mee te laten groeien met je bedrijf.

Eenvoudig en slim aanpassen: DataSol Swiss helpt de maker met elke aanpassing in het systeem door zelf modules die gelinkt zijn aan de wijziging aan te passen.

- Apps & applicaties: Aangeroepen vanuit dezelfde bron.
Met DataSol Swiss is het mogelijk om front- en backend van een app of applicatie synchroon te bouwen. Na realisatie worden de gegevens voor apps en applicaties aangeroepen vanuit dezelfde bron. Zo is het mogelijk een app voor iOS en Android en de webapplicatie voor laptop en desktop allemaal te laten functioneren vanuit 1 omgeving die wordt toegelaten in de Apple Store en Playstore.


Contactgegevens
Konijnenberg 55 A
4825 BC Breda
T: 076-4400222
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: -
Jaaromzet: -