< Terug naar alle leden

De Laat Kenniscentrum Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Over opleidingsinstituut De Laat Kenniscentrum
Met ruim 100 praktijkgerichte opleidingen en trainingen zijn wij hét opleidingsinstituut voor jouw opleiding of praktijkgerichte cursus. Wij leiden op tot het behalen diploma’s en certificaten van erkende examenbanken. Naast onze reguliere opleidingen bieden wij ook bijlesmodules, consultancy, bedrijfstrainingen en summer school op maat. Wij zijn specialist op het gebied van handel en ondernemen, marketing en sales, management, administratie, communicatie en kantoor en secretariaat. Met ons aanbod kun je jouw kennis uitbreiden of opfrissen. Zet je samen met ons de volgende stap in jouw carrière?

Wie zijn wij?
Onze kracht is onze persoonlijke aanpak. De Laat Kenniscentrum bestaat uit een enthousiast docenten-, kantoor- en examenteam. Indien je telefonisch contact met ons opneemt staan we je graag te woord.

Opleidingsadvies
Heb je al een keuze gemaakt uit de verschillende opleidingen en trainingen die ons opleidingsinstituut biedt? Dan kun je altijd op korte termijn starten. Onze opleidingen en trainingen kennen een verschillend aantal startmomenten per jaar, waardoor je gegarandeerd snel kunt beginnen met je traject. Voordat je begint aan de opleiding, voeren wij met elke (potentiële) deelnemer een intakegesprek. Hiermee zorgen wij ervoor dat de opleiding of training past bij jouw (voor)opleidingen. Indien er minder dan vijf cursisten deelnemen aan de opleiding of training bieden we je een (individueel) maatwerktraject aan. Hiervoor krijg je eerst een offerte ter goedkeuring, omdat deze prijzen kunnen afwijken van de standaardprijsstelling. Dit maakt De Laat Kenniscentrum een opleidingsinstituut dat uniek is in haar soort.

Duur en certificering
De programma’s die je bij ons opleidingsinstituut kunt volgen, hebben verschillende tijdsduren. Deze kunnen variëren van een training van een dag tot opleidingen van een jaar. Een training of cursus kun je afsluiten met een bewijs van deelname. In combinatie met het volgen van andere trainingen kun je een certificaat of diploma behalen. In het geval van een opleiding kun je natuurlijk ook een diploma behalen. Alle certificaten en diploma’s behaal je door deel te nemen aan landelijke examens die georganiseerd worden door een van de examenbanken.

Contact met opleidingsinstituut De Laat Kenniscentrum
Ben je geïnteresseerd in een training of coaching traject bij ons opleidingsinstituut? Aarzel dan niet. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor. We staan je graag te woord. Onze trainingen en opleidingen bieden we aan op diverse leslocaties in Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht.


Contactgegevens
Daalakkersweg 10/10
5641 JA Eindhoven
T: 06-50640370
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: -