< Terug naar alle leden

ESJ Financial Engineering Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

FINANCIEEL VOORUITDENKERS - MAAK KENNIS MET ESJ

ONDERNEMERS WETEN WAAROM
Bij ESJ zijn we ondernemers in hart en nieren. Wij helpen andere ondernemers graag om het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Door ze te laten doen waar zij goed in zijn en ze te ondersteunen met onze expertise en brede, toekomstgerichte blik.

Als middelgroot kantoor bieden wij the best of both worlds. Onze professionals kunnen zich meten met de top van Nederland, waardoor we naast MKB ondernemers ook multinationals tot onze klantenkring rekenen. ESJ heeft de hersens in huis voor hightech engineering en behoudt de menselijke maat voor een strakke structuur met korte lijnen. En een vast team voor elke klant, zonder continue ruggespraak met ‘het hoofdkantoor’.

SCHERPZINNIG
Wij zijn meer dan een accountant of een belastingadviseur. Onze adviseurs dagen zichzelf en elkaar uit om u objectief en eerlijk te adviseren. ESJ begrijpt ondernemers en levert innovatieve en creatieve oplossingen op maat. ESJ: Financieel Vooruitdenkers.

STIJLVOL
Of we nu advies geven of een controle uitvoeren, onze klant verwacht duidelijkheid. Géén nieuwe problemen, maar oplossingen voor bestaande. Niet kijken naar het verleden, maar een blik gericht op de toekomst. En afspraak is afspraak. Zo zitten wij in de wedstrijd.

Samen met u bepalen wij uw doelstellingen en verleggen we grenzen.

OVER GRENZEN
Ook internationaal zakendoen is aan ESJ toevertrouwd. Een belangrijk deel van onze klanten woont, werkt of doet zaken in het buitenland. Daarom is ESJ aangesloten bij Allinial Global. Allinial Global is een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren die kennis en ervaring delen. Met als hoofddoel het ontwikkelen en ondersteunen van een internationaal netwerk.


Contactgegevens
Hoevestein 16
4903 SC Oosterhout
T: 088-0320600
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1981
Vestigingen: -
Jaaromzet: -