< Terug naar alle leden

De Merkerij Branche: Zakelijke dienstverlening, Merkenbureau

Thumbnail
Bedrijfsomschrijving

De Merkerij is een merkenbureau ontstaan in een landelijke omgeving. De naam is dan ook te herleiden van het woord “merken” en “boerderij” met de sfeer van: ambachtelijk, lokaal, niet te veel poespas maar hard werken, goede kwaliteit.
De Merkerij bevindt zich dan ook midden in een boomgaard met appel- en perenbomen in het buitengebied van Helmond en wordt gerund door Erika Kremeike, gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht met zwaartepunt merken en designs. Erika is een gecertificeerd merkengemachtigde, daarnaast is zij ook opgeleid als juridisch vertaler voor de Duitse taal.

Als je als ondernemer op zoek bent naar iemand die je begeleidt bij de groei van je merk en een sterk merkportfolio helpt ontwikkelen tot volle bloei met de juiste bescherming, dan biedt De Merkerij de passende diensten hiervoor.
De Merkerij kijkt met liefde en aandacht naar jouw product of diensten, ontstaan uit jouw creativiteit en ideeën en denkt mee met welke soort bescherming het meest optimale resultaat te behalen valt.


Contactgegevens
Goorsebaan 16
5706 LG Helmond
T: 0653736868
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -