< Terug naar alle leden

BakkerElkhuizen Branche: Personeel & organisatie, Arbo

Bedrijfsomschrijving

Op basis van onderzoek en kennis creërt BakkerElkhuizen innovatieve ergonomische hardware- en softwareoplossingen voor jouw optimale (thuis)werk(plek). Ons streven: een wereld waarin je slim werkt en je goed voelt.

Wij geloven dat optimaal werkgedrag en een mensgerichte werkplek de gezondheid, veiligheid, het comfort en de productiviteit van de "you" verhogen. Binnen onze filosofie van Work Smart - Feel Good willen wij optimaal werkgedrag stimuleren. Dit omvat de afwisseling tussen dynamisch zitten, staan en het nemen van pauzes om fysieke en mentale beweging te stimuleren. In onze mensgerichte werkomgeving gaan de invulling van de werkplek en het werkgedrag, hand in hand.

“The you-oriented work environment”
Binnen de 'you'-gerichte werkomgeving stellen wij de mens centraal, met een optimaal werkgedrag op een optimale werkplek, rekening houdend met omgevingsfactoren in de werkruimte. We doen dit zowel op kantoor als in mobiele werkomgevingen. Om een wereld te creëren waarin je slim werkt en je goed voelt en waarin we zo onze visie en missie realiseren, streven we naar uitmuntende kwaliteit en bouwen we onze positie als innovatieleider en kennispartner in de markt uit


Contactgegevens
Taalstraat 151
5261 BC Vught
T: 036-5467265
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -