< Terug naar alle leden

Bochane Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Aangenaam.
Wij zijn Bochane Groep.

Mobiliteit is sinds de oprichting van de Bochane Groep in 1984 onze grootste passie. We zetten ons in om iedereen snel en veilig (weer) op pad te helpen. Met een grote ambitie en gezond rendement biedt ons regionaal georiënteerd familiebedrijf vertrouwde totaaloplossingen binnen de mobiliteitsbranche.

- Hoe Bochane Groep begon
De geschiedenis van ons autobedrijf gaat terug naar augustus 1934 toen Garage Hoogendoorn werd opgericht. In 1984 werd het bedrijf, met twee Renault vestigingen in Maarn en Veenendaal, overgenomen door Piet Bochane. In 2009 gaf hij het stokje door aan zijn zoon Thijs Bochane. In de periode daarna zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Onze betrokken aanpak hebben we nooit veranderd. Nog steeds ontvangen we klanten met hetzelfde enthousiasme in één van onze garages of bij één van onze andere bedrijven.

- De vooruitgang waar Bochane Groep voor staat
Wat vandaag goed genoeg is, is morgen alweer achterhaald. Auto’s worden steeds sneller, milieuvriendelijker, digitaler, comfortabeler en veiliger. Daarom investeren wij in de toekomst – om vooruitgang te stimuleren. Vakmanschap, technieken, apparatuur; alles om te blijven voldoen aan de constant veranderende mobiliteitsbehoefte.

Met deze filosofie als basis heeft Bochane Groep de ambitie om een toppositie te bereiken als mobiliteitspartner in de branche. We bouwen aan ons regionale netwerk van prachtige bedrijven om de duurzame groei van de onderneming te realiseren. Hierbij staat de kwaliteit van ons werk en de onevenaarbare service voor jou als klant altijd centraal. Daar zijn we trots op.

- Waar staan wij voor?
Bochane staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele mobiliteitspakket.

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

> De aankoop van nieuwe of kwalitatief goede occasions
> Flexibele mobiliteit, ook verschillende leasevormen en het huren van auto’s is bij ons mogelijk
> Het onderhoud van de auto’s
> De reparatie van onverhoopte schade en technische mankementen
> De financiering en de betaling


Contactgegevens
Kapitein Hatterasstraat 11
5015 BB Tilburg
T: 013-5443330
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2024
Vestigingen: 26
Jaaromzet: -