< Terug naar alle leden

RebuildingTogether Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

RebuildingTogether is een nieuwe organisatie. Onze missie? Particulieren en bedrijven zo goed mogelijk helpen om hun klus te realiseren. Hoe doen we dat? Door betrouwbaar en flexibel te zijn, en te werken met constante aandacht voor kwaliteit.

RebuildingTogether bestaat nu meer dan een jaar. We zijn dan ook nog vrij nieuw op de markt. Dit staat echter los van onze expertise en kwaliteit. Zo hebben we 37+ specialisten en vakmensen in huis. We zijn dan ook niet zomaar een klus bedrijf. Wij hebben met onze expertise en samenwerkingen namelijk alles in huis voor uw klus! U vraagt en wij leveren. En dat niet alleen, wij streven er naar om uw verwachtingen op alle vlakken te overtreffen.

Onze missie? Particulieren en bedrijven zo goed mogelijk helpen om hun klus in huis te realiseren. Hoe doen we dat? Door betrouwbaar en flexibel te zijn, en te werken met constante aandacht voor kwaliteit.

Wij kunnen alle activiteiten rondom een klus uit handen nemen, van A tot Z. Daarnaast bieden we wanneer gewenst altijd het nodige advies. Zo loopt u nooit tegen verrassingen aan en bent u goed op de hoogte van de mogelijkheden. Hier helpen we u maar al te graag mee, zodat u een klus met ons aangaat die aansluit op uw wensen en behoeftes.

DIENSTEN
- Badkamers
- Tegelzetten
- Stukadoor
- Plafond & Muurdecoraties
- Schilderwerk


Contactgegevens
Spuiweg 22 E
5145 NE Waalwijk
T: 085-0605898
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -