< Terug naar alle leden

EV-Bit Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

De mobiliteitsbehoefte moet op een zo makkelijk mogelijke manier worden voorzien, dat is waar we met EV-Bit voor staan. We ondersteunen dus op iedere stap in het traject naar een succesvolle laadinfrastructuur.

De software van EV-Bit is volledig merk onafhankelijk opgebouwd, waardoor je onze software met vrijwel ieder merk laadpaal kan koppelen.

Ontworpen voor moderne bedrijven, horecagelegenheden en organisaties die streven naar duurzame mobiliteit, is EV-Bit de perfecte partner voor uw elektrische laadinfrastructuurbehoeften.

Of u nu een kantoor beheert, een restaurant runt of een hotel runt, EV-Bit biedt op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw unieke vereisten. Onze geavanceerde software en technologieën stellen u in staat om efficiënt laadpunten te beheren, stroomverbruik te verrekenen en een naadloze ervaring te bieden aan uw medewerkers, gasten en klanten.

Met EV-Bit kunt u niet alleen uw milieu-impact verminderen, maar ook uw bedrijf toekomstbestendig maken in het tijdperk van elektrische mobiliteit.


Contactgegevens
Veersteeg 59
5331 PM Kerkdriel
T: 085-4017717
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -