< Terug naar alle leden

EV-Bit Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn EV-Bit, een jonge start-up die zich richt op het leveren van maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf. We maken onder andere (web)applicaties en mobiele apps. Hiervoor gebruiken we geavanceerde en moderne technologieën, zoals Laravel, Vue.js, React Native en SCSS.

Onze focus ligt vooral op persoonlijke gebruikersomgevingen: plekken waarop klanten hun eigen producten kunnen beheren, maar we denken ook graag met je mee over andere problemen en oplossingen! Ben jij toe aan een nieuwe (web)applicatie of mobile app? Wij helpen je! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, zodat we samen op zoek kunnen naar een passende oplossing.

Zo adviseren we je graag: hoe zorg je ervoor dat je nieuwe product toekomstbestendig is, hoe beveilig je je persoonsgegevens en hoe waarborg je continuïteit? Heb je hulp nodig met een van deze vraagstukken, of wil je advies over een nieuwe (web)omgeving? Aarzel dan niet en neem direct met ons op.

Wij zijn Gidi (22) en Xander (32), twee enthousiaste ondernemers die van onze hobby ons werk hebben gemaakt. Zelfs wanneer we niet aan het werk zijn, zijn we bezig met ontwikkeling. Van onszelf, van auto’s en privéprojecten, zodat we dagelijks nieuwe dingen leren die we weer mee kunnen nemen in de projecten voor onze klanten.


Contactgegevens
Veersteeg 59
5331 PM Kerkdriel
T: 06-17064317
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -