< Terug naar alle leden

Mansveld Techniek BV Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

Mansveld is je vertrouwde partner voor elk vraagstuk op het gebied van elektrotechniek. Onze teams met elk hun eigen specialisme, helpen onze klanten op alle vlakken van techniek. Zo bundelen we al de krachten binnen Mansveld Techniek tot een huis van techniek.

Mansveld Techniek is het fundament onder onze teams van specialisten. Zij focussen zich voor 100% op de projecten die gedaan moeten worden en de klanten die zij helpen. Met de wetenschap dat ze ondersteund worden vanuit Mansveld Techniek. Zo helpen we onze klanten én elkaar verder op alle vlakken van techniek.

Drie woorden: luisteren, denken, doen. Dat is de kracht van Mansveld. In een persoonlijk gesprek horen wij graag welke wensen en behoeften je hebt. Samen kijken we dan welke oplossing het beste bij je situatie past en welke rol wij daarin kunnen vervullen. Waarbij we het als een uitdaging zien je verwachtingen te overtreffen en net dat beetje meer te bieden waardoor een goede oplossing een super oplossing wordt.

Alle disciplines binnen elektrotechniek zijn binnen Mansveld Techniek vertegenwoordigd. Elk team helpt onze klanten en elkaar vanuit zijn eigen specialisme. Klik op de teamnamen hieronder om kennis te maken met het desbetreffende team.


Contactgegevens
Le Havre 1
5627 ST Eindhoven
T: 0402591111
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1962
Vestigingen: -
Jaaromzet: -