< Terug naar alle leden

DOMUSDELA Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

DOMUSDELA GEEFT KLEUR AAN HET LEVEN
DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. Onder het genot van eten en drinken binnen en buiten, is er ruimte voor stijlvolle vieringen - van ingetogen tot uitbundig. Je kunt er korter of langer verblijven en tot rust komen.

DOMUSDELA staat midden in de samenleving. Duidelijk zichtbaar, want recht in het hart van Eindhoven. Hier zeg je volmondig ‘ja!’ tegen je liefste. Of neem je afscheid van je dierbare. In dit huis vier je het leven en ervaar je ook dat het leven doorgeven is.

- GEVOEL VAN THUISKOMEN
In DOMUSDELA kun je laten zien wie je werkelijk bent. Ervaar het gevoel van thuiskomen en geniet van de verstilling in de tuin of schuif aan in Brasserie Rita of Restaurant Goyvaerts. Blijf overnachten in het luxe boutique Hotel Mariënhage. Of bezoek een concert, lezing, receptie of evenement op deze iconische locatie.

- DECOR VOOR BETEKENISVOLLE ONTMOETINGEN
DOMUSDELA is de plek waar immens geluk en intens verdriet naast elkaar bestaan. Precies zoals in ons dagelijks leven. Klooster Mariënhage vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Van oudsher ademt dit complex gastvrijheid. Eeuwenlang ontvingen de Augustijnen hun bezoekers steevast met de woorden: ‘Welkom, fijn dat je er bent!’ Dat is de traditie waar DOMUSDELA nu op voortbouwt. Niet voor niets was DOMUSDELA één van de 6 genomineerde van de 'Best New Hospitality Project 2021' van Entree Magazine.


Contactgegevens
Kanaalstraat 4
5611 CT Eindhoven
T: 040-7601755
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -