< Terug naar alle leden

Fiori Project Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

FIORI: Passie voor sfeer en Groene vingers!

- Advies en Ontwerp
Mist uw interieur die finishing touch, gaat u verbouwen of bent u toe een verandering? Dan bent u bij Fiori Project uit Tilburg aan het juiste adres. Al sinds 1983 bieden wij, met ons uitgebreide aanbod kunstplanten en bloemen, de decoratieve oplossing aan zowel bedrijven, architecten en projectinrichters.

Als echte business to business organisatie bestaan onze klanten uit voornamelijk bedrijven in de horeca, de zorg en kantoren. Planten en groenobjecten zijn in het interieur van een professionele omgeving erg belangrijk. Het bepaald sfeer en het imago van uw bedrijf, maar zorgt ook voor een gezonde en ontspannen werkomgeving.

De handgemaakte groenobjecten van Fiori zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door de combinatie met echte, natuurlijke materialen zijn onze producten niet van echt te onderscheiden. Omdat wij hoofdzakelijk maatwerk produceren, kunnen wij onze producten volledig aan uw ruimte, smaak en budget aanpassen. Daarnaast zijn de producten onderhoudsvrij, vereisen geen expertise en zijn geschikt voor in elke ruimte.

Breng een bezoek aan onze showroom voor een impressie van ons werk of maak een afspraak met een van onze designers voor een advies en ontwerp op maat.

- Productie en Realisatie
Een plantenwand, een kleurrijk bloemstuk of een prachtige bloesemboom, kan een geweldige eyecatcher zijn in het interieur. Onze bloemisten en productie team maken de fraaiste groenobjecten op maat. Zij zorgen ervoor dat alles perfect is afgestemd op de stijl en functie van uw interieur.

Bent u op zoek naar puur natuurlijk of juist trendy of chique? Het Fiori team biedt de oplossing voor uw interieurprojecten. Wij produceren en realiseren uw aanvragen naar uw wensen en belangen. Dankzij onze levering, montage en styling op locatie kunt u zorgeloos en snel genieten van uw groenobjecten.

Maak een afspraak met een van onze projectontwikkelaars voor een advies op maat of bezoek onze showroom in Tilburg.

- Onderhoud en Lease
Regelmatig uw interieur updaten of uw groenobjecten netjes en fris houden? Fiori Project biedt de oplossing. Met een onderhoud en/of lease contract zorgt ons team ervoor dat de groenobjecten in uw interieur up-to-date blijven en deze uw klanten, werknemers of bewoners blijven inspireren.

- Onderhoud
Met de onderhoudsservice zorgt Fiori Project ervoor dat, de door ons geleverde planten- en bloemendecoratie, in prachtige staat. Schoonmaken, aanvullen of repareren? Ons team zorgt ervoor dat uw groenobjecten in topvorm blijven.

- Lease
De puntjes op de Ï zetten in uw interieur, maar niet vastzitten aan een bepaalde stijl? Overweeg dan De lease service van Fiori Project. Bent u na een tijd uitgekeken op dat boeket, dan passen wij dit aan naar een mooi groenobject, een prachtige plant of een mooie boom. Het produceren, variëren, leveren en onderhouden van de decoratie zijn bij de maandlasten inbegrepen. Per direct investeren is dus niet nodig.

Onze kunstplanten zijn geschikt in elke ruimte, zijn onderhoudsvrij, verkleuren niet en ook mensen met allergieën ondervinden geen klachten van onze decoratie. Zo kunt u zorgeloos genieten van de mooiste planten en bloemen!


Contactgegevens
Lovense Kanaaldijk 145
5013BJ Tilburg
T: 013-5369020
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: -
Jaaromzet: -