< Terug naar alle leden

EZ Factory B.V. Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

EZ Factory: “Software maken is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpele software maken”

Onze passie: Power to the Operator!

Het dagelijks werk van operators op de werkvloer gemakkelijker maken door het gebruik van digitale oplossingen. De oprichters van EZ Factory hebben jaren op de werkvloer samen met operators gewerkt en verbeterd.

EZ-GO: een gebruiksvriendelijk en visueel platform ter ondersteuning van de fabrieksvloer. Onze apps zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk dankzij de simpele en doordachte vormgeving. Daardoor helpen ze om veelvoorkomende uitdagingen in fabrieken op te lossen.

Het EZ-GO platform is een mobiele oplossing, gericht op continu verbeteren in productieomgevingen. De eenvoudige en visuele app wordt gebruikt in fabrieken om checklists, werkinstructies, eerstelijns onderhoudstaken en audits te digitaliseren. Daarnaast biedt de toepassing de mogelijkheid om werkinstructies op te zetten en verbeteringen van de standaard voor te stellen middels een actie en chat module.

Het platform voldoet aan de behoefte van verschillende disciplines binnen productieomgevingen zoals; Operators, Teamleiders, Productiemanagers, QSHE managers, Lean managers en Monteurs. Vervang papieren formulieren in uw werkomgeving en start met het gebruiken van de EZ-GO app. Hiermee creëert u niet alleen een veiligere en meer hygiënische werkomgeving, maar verlicht u ook de werkzaamheden van de operators op de werkvloer.

- Veiligheid op de werkvloer
Veiligheid is essentieel op de werkvloer, want een ongeluk zit in een klein hoekje. In de EZ-GO app vindt u visuele checklists en audits. Zo kunt u eenvoudig een veiligheidsaudit of 5S audit uitvoeren, of een LOTOTO checklist opvragen.

- Bewaak de kwaliteitsstandaard van uw product
U wilt uw klanten producten van topkwaliteit kunnen garanderen. Daarom is het belangrijk dat u continu de basisconditie van uw productie-omgeving handhaaft. Met onze EZ-GO app creëert u visuele en digitale kerntaken en checklists voor kwaliteitsinspecties op kritische plekken. Zo borgt u de kwaliteit van uw product en kunt u dit ook aan uw klanten laten zien.

- Vergroot de efficiëntie van uw lijn
Eerstelijns onderhoud aan de lijn is van belang om te voorkomen dat storingen en korte stops optreden, waardoor productietijd verloren gaat. Dat gaat ten koste van het resultaat. Wij zorgen dat trotse operators de eigenaar zijn van hun machines en zelf eerstelijns onderhoud kunnen uitvoeren met behulp van onze EZ- GO app. Dit verkleint de downtime en vergroot de efficiëntie: een win-winsituatie.

- Verbeter de prestaties van uw werknemers
Standaardiseer de werkzaamheden van de operator. Voer een opstart, een productwissel, een veiligheidsprocedure altijd op dezelfde manier uit. De operator gebruikt een visuele digitale checklist om te borgen dat het juiste gebeurt. Vergroot de kennis en vaardigheden van operators door altijd en direct werkinstructies bij de hand te hebben. Dat scheelt veel kostbare tijd en vergroot de betrokkenheid van nieuwe medewerkers.


Contactgegevens
Mahatma Gandhilaan 6
5653 ML Eindhoven
T: 088-9904200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -